Meta
Realitatea Vâlceană

Florin Ionescu, pentru un viitor mai bun!

În comuna Stoilești e nevoie de schimbare,

Lansare cu succes a tânărului social democrat, Florin Ionescu. Pentru candidatura sa la Primăria Stoilești, nume grele din PSD au venit să-l susțină: Ion Cîlea, Dumitru Persu, Ion Horăscu, Costi Rădulescu, Remus Grigorescu etc.

Duminică, la ora 17.00, în comuna Stoilești a avut loc lansarea candidatului PSD, prof. Florin Ionescu, pentru funcția de primar al acestei localități.

La acest eveniment au participat: președintele CJ, Ion Cîlea, vicepreședintele Dumitru Persu, primarul localității Prundeni, Ion Horăscu, Remus Grigorescu, Costi Rădulescu, alături de aproape 1000 de localnici, toți susținându-l pe tânărul candidat PSD la funcția de primar al comunei Stoilești.

În discursul său, Ion Cîlea a declarat că-l va susține în toate proiectele, și, ca o măsură urgentă, în vederea asfaltării drumurilor, una din problemele cu care se confruntă Stoileștiul.

Ceea ce este foarte important, înainte de acest eveniment cu două zile, actualul primar, Marian Obogeanu a acordat un interviu unui cotidian local în care și-a arogat multe dintre realizările comunei, „realizări” demontate punct cu punct de profesorul Forin Ionescu, care a dat pentru fiecare o explicație.

Primarul Horăscu a declarat că-l va ajuta pe viitorul edil de la Stoilești, Florin Ionescu, pentru a implementa cât mai multe proiecte cu finanțare europeană (cu toții știm că Primarul de la Prundeni e fruntaș în accesarea fondurilor europene), care să aducă creare de locuri de muncă în Stoilești și, implicit, bunăstarea locuitorilor acestei comune.

Mesajul lui Florin Ionescu pentru cetățenii localității Stoilești:

„Dacă vă doriți o schimbare în bine, veniți alături de echipa Florin Ionescu- primar, Ion Cîlea, președinte Consiliul Județean Vâlcea, aveți încredere în noi și nu vă vom dezamăgi!”, a declarat tânărul PSD-ist, Florin Ionescu.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.