Meta
Realitatea Vâlceană

Gheorghe Gogârnoiu a revenit la conducerea Finanțelor Publice Vâlcea

Joi, 27 decembrie 2018, Ministerul de Finante a trimis Administrației Județene a Finanțelor Publice Vâlcea ordinul de numire în funcția de director a lui Gheorghe Gogârnoiu și, in acelasi timp, ordinul de suspendare din funcție pentru Virgil Pârvulescu.

După cum v-am mai informat, Gheorghe Gogârnoiu, directorul executiv al Administrației Județene a Finanțelor Publice Vâlcea, a fost schimbat din funcţie, la începutul lunii septembrie 2014, dupa ce a condus institutia 10 ani. Fostul (si, iata, din nou – actualul!) director al Finantelor Valcea a câștigat definitiv și irevocabil procesul cu Agenția Națională de Integritate. Magistrații Curții de Apel Pitești au decis că fostul director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, să fie repus în funcție, începând cu data de 20 octombrie 2016. De asemenea, magistrații au mai decis ca toate salariile restante să îi fie achitate la zi.
DECIZIA INSTANȚEI:
Admite recursul. Casează sentinţa şi în rejudecare, admite cererea reclamantului şi anulează Ordinul 2492/113.08.2014. Dispune reintegrarea reclamantului în funcţia publică din care a fost eliberat. Obligă pe pârâă să plătească reclamantului despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi recalculate, şi cu celelalte drepturi de care ar fi fi beneficiat acesta. Definitivă.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.