Meta
Realitatea Vâlceană

Gheorghe SBORA, antrenor principal la HCM

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea au făcut un rezultat rușinos în deplasarea de la Slatina. Elevele lui Aurelian Roșca au cedat cu 16-20 (10-8), în etapa 18, pe terenul ultimei clasate, CSM Slatina!! Astfel echipa vâlceană pierde trei puncte în Liga Florilor în fața unei formații modeste și participarea în Europa e în pericol acum!!
Aurelian ROŞCA şi-a depus, pe 1 Martie 2018, demisia din postul de antrenor principal al echipei HCM Râmnicu Vâlcea, în urma înfrângerii surprinzătoare de la Slatina. Noul staff tehnic al echipei noastre este compus din Gheorghe SBORA (antrenor principal), Maria RĂDOI (antrenor secund) si Ildiko BARBU (antrenor cu portarii).
HCM rămâne pe locul III in clasament si va juca pe propriul teren cu Universitatea Cluj. Mult succes, fetelor noastre!

Luni, 5 Martie a.c.,după victoria categorică împotriva echipei U ‘Cluj Napoca cu scorul de 37-24 HCM Râmnicu Vâlcea revine pe podium în Liga Națională de handbal feminin!
Joi, 15 martie 2018, H.C.M. Râmnicu Vâlcea învinge Corona Brașov cu 31 – 27 și se califică în Final Four-ul Cupei României care e foarte posibil să fie organizat la Râmnicu Vâlcea în Sala Sporturilor “Traian”. O performanță care readuce Râmnicul în elita handbalului românesc! Fetele au dedicat această victorie în memoria Alexandrei Rouă, fosta jucătoare a Oltchimului, care a decedat în urmă cu câteva zile!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.