Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

O săptămână în care trebuie să eviţi a te manifesta dictatorial. Influenţa aspectului de opoziţie format de Jupiter şi Pluto în 31 ianuarie te obligă să îţi păstrezi calmul, indiferent de circumstanţe. În orice caz, ingresul planetei Mercur în semnul Peştilor şi în cea de-a douasprezeea casă a horoscopului tău solar, te invită la meditaţie, la linişte interioară şi la descoperirea unor soluţii pentru a scăpa de tot bagajul psihologic câştigat în urma experienţelor neplăcute din trecut. Este momentul să începi, pentru că, atunci când tranzitul prin semnul Peştilor al acestei planete se va fi terminat, să poţi merge pe un nou drum.

Taur

Ziua de vineri – ziua planetei Venus, dealtfel – va aduce cu sine un eveniment foarte plăcut, pentru ţine cel puţin: Venus, stăpână semnului tău solar va reintra în mers direct. Staţionară iniţial, cu o ultimă sforţare, îţi va reatrage atenţia asupra parteneriatelor încheiate în ultima perioadă – sunt acestea cele potrivite pentru tine? În oricare dintre cazuri, acum vei avea ocazia de a şti de ce anume ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericit. Ar trebui, deja, să fii familiarizat cu imaginea ideală despre oamenii alături de care poţi merge mai departe. În ceea ce priveşte grupurile din care faci parte este nevoie de idei originale: adu-le.

Gemeni

Se pare că, din această săptămână începând, subiectul care îţi va acapara atenţia este carieră. Începi să îţi construieşti pas cu pas strategia pentru a ajunge acolo unde îţi doreai să fii, cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, a nu te lăsa dus de val reprezintă o calitate pe care nu îţi poţi permite să o pierzi, deoarece este vorba despre anumite relaţii sociale instabile, în care stăpânirea de sine este cel mai de preţ atribut. Este posibil că la sfârşitul acestei săptămâni să ai parte de o conversaţie constructivă cu o persoană angajată într-o funcţie de conducere, o figură autoritară: probabil un protector mult aşteptat.

Rac

Cresc şansele de a-ţi face noi conexiuni şi de a dezvolta relaţii care până acum păreau imposibil de întreţinut. Ceea ce este de făcut, în acest caz, este să vezi cum anume poţi câştiga de pe urma acestor relaţii, mai ales din punct de vedere financiar, deoarece şanse sunt destule. Profită de prezenţa lui Mercur în cea de-a nouă casă a horoscopului tău solar şi de influenţa sa subiectivă, de această dată, pentru a da vorbelor rostite o aură nobilă, câştigând aliaţi la care nici nu te aştepţi. De asemenea, ia în calcul eventuale soluţii găsite de străini pentru problemele tale actuale, probleme cu care şi aceştia s-au întâlnit cândva.

Leu

Începutul săptămânii îţi aduce surprize foarte plăcute, manifestate sub formă unor sclipiri de geniu. Sunt mici cadouri din partea Universului pe care le poţi pierde foarte uşor în cazul în care nu le foloseşti cu înţelepciune. Căci nu orice idee pe care acum o ai are rolul de a schimbă lumea. Din momentul în care Venus îşi va termina mişcarea aparent retrogradă ai putea să te “trezeşti” îndrăgostit, însă nu îţi face mari iluzii. Rezistă cel puţin două săptămâni înainte de a considera că ai întâlnit dragostea vieţii tale. Rezervă-ţi timp, căci, din punct de vedere mental, încă te transformi.

Fecioară

Se poate ca aceasta să fie ultima săptămână în care să mai întâlneşti probleme la locul de muncă pentru o lungă perioadă de timp. Venus, reluându-şi mersul direct la sfârşitul săptămânii şi câştigând o mică demnitate în plus, va influenţa calitatea mediului în care te afli, zi de zi, dându-i o notă pozitivă. Orientat fiind către cei din jur, reuşeşti să te faci înţeles din ce în ce mai uşor. Poate chiar şi ascultat, sfaturile tale fiind urmate pas cu pas. O săptămână perfectă pentru a repara relaţia cu persoana iubită.

Balanţă

Este momentul să începi a-ţi cere drepturile, să ieşi în faţă şi să pretinzi – pe bună dreptate – atenţia şi respectul care ţi se cuvin. Căci modul în care eşti recompensat pentru ceea ce faci se schimbă, devenind favorit al celor în mâinile cărora se află puterea. Ceea ce tu reuşeşti să obţii, la locul de muncă, pentru alţii presupune un rezultat după o muncă titanică. Eşti eficient şi reuşeşti să rezolvi probleme încâlcite, care pentru alţii înseamnă o corvoadă. Dacă ai de rezolvat probleme de sănătate, în această perioadă, asigură-te că le rezolvi pas cu pas, nesărind nicio etapă a tratamentului – preferabil naturist, evident.

Scorpion

Detaşează-te şi nu îţi impune părerile în faţa celorlalţi cu orice preţ. În acelaşi timp, poate că ar fi mai bine dacă ai “lucra” din umbră, neştiut şi nevăzut de nimeni. Căci eşti luat în vizor şi orice spui poate şi va fi folosit împotriva ta şi a acţiunilor tale. Mai creativ şi cu mai multă poftă de joacă de cât de obicei, poţi să îţi petreci timpul liber în compania copiilor – schimburile de idei năstruşnice sunt favorizate, alături de amintirea lucrurilor poznaşe făcute în copilăria personală. A-ţi dedica timpul unui hobby de care nu ai prea mai avut timp în ultima perioadă este, deasemenea, benefic dezvoltării tale interioare.

Săgetător

Dacă îţi doreşti pe cineva, o persoană pe care o simpatizezi, placi, iubeşti, adori… ei bine, această săptămână este o perioadă prielnică pentru a nu renunţa la a o cuceri şi pentru a o aduce lângă tine. Cu cât mijloacele de comunicare între voi sunt mai neconvenţionale, cu atât mai mare şi mai rapid succesul tău. Ceea ce ai de făcut (deşi nu este obligatoriu, căci ai pierde toată magia momentelor) este să nu te laşi dus de valul emoţiilor pe tărâmuri de nicăieri. Ar fi bine, totuşi, dacă ai păstra pe lângă tine oameni alături de care te simţi în siguranţă.

Capricorn

Ar fi ideal dacă ai putea să păstrezi un limbaj elevat, în special la locul de muncă. Oamenii din jurul tău nu sunt foarte prietenoşi şi nici nu par a avea destulă răbdare, în ceea ce te priveşte. Unde mai pui că sunt destui cei care nu vor să te ia în serios, atunci când le expui punctele tale de vedere… Pe de altă parte, semnalele pe care le dai ar putea fi greşit traduse. Dacă ai de luat decizii importante în această săptămână, rezervă-ţi timp de cercetare înainte, pentru a fi sigur că nu te vei răzgândi (fără motiv) ulterior. În schimb, este o perioada excelentă pentru a începe să înveţi ceva nou.

Vărsător

Din ce în ce mai creativ, mai exuberant în exprimare şi mai înflăcărat, începi a-tu regenera spiritul, redevenind acea persoană uimitoare, încântătoare şi splendidă pe care toţi o apreciază. Zâmbeşti, din turnul tău de fildeş împodobit cu iederă, atunci când ceilalţi se agită fără motiv, reproşându-ţi lipsa de interes pentru preocupările lor. O săptămână în care îţi revin în minte toate neplăcerile din trecut, îţi aminteşti figurile şi expresiile faciale ale tuturor celor care ţi-au pus beţe-n roate de-a lungul timpului. Ia-ţi energia înapoi din aceste amintiri, mergând mai departe cu inimitabilul tău zâmbet serafic întipărit pe chip.

Peşti

Pari a fi împins către extreme, în această săptămână. Indiferent ce anume simţi, încearcă să reduci la jumătate intensitatea sentimentului respectiv, tocmai pentru a obţine o imagine de ansamblu mai bună. Deşi ai o perspectivă excelentă asupra viitorului tău, întrezărindu-l din ce în ce mai clar, se pare că nu prea poţi face mare lucru pentru a avansa, cel puţin, nu deocamdată. Cel mai indicat este să încerci a finaliza tot ceea ce ai început, pentru a avea toate resursele la dispoziţie, în viitorul apropiat. Elimină situaţiile stresante care îţi consumă toată energia. Nu uita să visezi cu ochii deschişi, căci ideile geniale de aici sosesc.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.