Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

În încercarea de a câştiga mai mult control asupra propriei vieţi, poţi întâlni provocări care te vor obliga să laşi în urmă ataşamentele, victoriile personale şi plăcerile, smerenia rămânând singură-ţi călăuză. Evident, rezultatul va fi pe măsura eforturilor depuse. Vestea bună este că poţi percepe lucruri ascunse multora; vestea neplăcută este că nu pari a avea toate datele necesare pentru a înţelege în profunzime ceea ce se întâmplă. Nu este vorba de facultăţile mintale, ci pur şi simplu, de lipsa unui nivel de energie crescut, aşa cum eşti obişnuit să ai. Meditaţia, nu întotdeauna caracteristică unui semn de foc, ar putea fi o soluţie foarte bună pentru tine, în acest caz.

Taur

Acceptă faptul că există puteri “supranaturale”; este o perioadă în care Providenţa te copleşeşte cu daruri, în acst sens. Protecţia Divină este omniprezentă în cazul tău, însă, în cazul în care sistemul tău de valori rămâne neschimbat, este imposibil să observi şi laturile ascunse ale realităţii obiective. Poate nu ar strica că, în această săptămână, să te preocupe soarta celorlalţi, a celor năpăstuiţi de soarta. Poartă-le de grijă şi acordă-le atenţie, s-ar putea să vină un moment în care darurile îţi vor fi returnate înzecit. Pe de altă parte, nu îţi neglija sănătatea, în special în ceea ce priveşte rinichii şi zona lombară. Nu refuza propunerile partenerilor – în cazul în care nu vrei să fii şi tu refuzat, la rândul tău.

Gemeni

Este o săptămână în care ar trebui să pui la punct strategia de viitor, căci ceea ce acum “sădeşti” se va simţi că fiind construit cu suflet. Evenimentul de Luna Nouă (şi influenţă să astrală) de la sfârşitul acestei săptămâni îţi da ocazia să descoperi noi moduri de a acţiona, dar, în acelaşi timp, te “obligă” să ai grijă ce model alegi să urmezi, atunci când duci lipsă de inspiraţie. Acordă din ce în ce mai multă atenţie auto-disciplinei şi fă tot ce poţi pentru a-ţi îmbunătăţi tacticile. Nu mai este o perioadă de timp potrivită riscurilor, de orice fel ar fi acestea. Nu uita, cu cât sunt mai liniştite apele, cu atât mai adânci pot fi, în profunzime. Nu crede ceea ce îţi este prezentat că fiind “de excepţie”.

Rac

Dacă ai curajul să spui lucrurilor pe nume şi să nu te laşi copleşit de ceea ce se întâmplă în jurul tău, reuşeşti să aduci calmul în viaţa ta. Oricât de ocupat ai fi, oricât de stresante ar fi relaţiile tale de la locul de muncă sau de acasă, puterea este de partea ta, numai să îţi găseşti energia necesară pentru a acţiona. Şansele de a călători (fie şi dor cu mintea, visând cu ochii deschişi) sunt foarte crescute, iar capacitatea ta de a înţelege sensul ascuns al lucrurilor este amplificată. Nu te mulţumi cu o primă explicaţie, căci lucrurile nu sunt ceea ce ar a fi. Apar noi oportunităţi în viaţa ta, în special în ceea ce priveşte casa (pentru dezvoltare) şi copiii (terminarea unor proiecte începute mai demult).

Leu

Chiar dacă lucrurile par că se mişcă greu pentru tine, acum, încearcă să nu pierzi timpul, lamentandu-te. Foloseşte aceste zile pentru a te detaşa de tot ceea ce îţi consumă energia, fără un scop precis, anihilând şi eliminând cauzele respective. Temperează-ţi tendinţa de a crede că tot ceea ce zboară se poate mânca, altfel rişti să cazi într-o capcană amoroasă de toată frumuseţea. Fantezia este folositoare, atât timp cât nu te conduce către pierderea sensului. Fii cu băgare de seama la cei din jurul tău, se poate să existe cineva care să îţi submineze atât autoritatea, cât şi relaţiile cu persoane influenţe sau autoritare. Pe de altă parte, în această săptămână încă îţi poţi vinde ideile cu succes. Nu te lăsa învins de propria-ţi putere.

Fecioara

Oricât de fascinante ar părea persoanele care intră acum în viaţa ta, oricât de minunate simţi a fi momentele petrecute împreună cu acestea, încearcă să nu îţi iei angajamente pe termen lung vis-a-vis de acestea. În altă ordine de idei, este valabilă şi vice-versa, respectiv lipsa motivaţiei de a păstra relaţiile pe care încă le ai. Restabileşte-ţi graniţele şi vizualizează clar limitele care te separă de restul lumii, deoarece spaţiul tău personal este cât se poate de invadat. Ar trebui să fii mai precaut atunci când intri în dialog (sau în orice formă de comunicare) cu ceilalţi – riscul de a prealua ideile acestora şi de a crede că îţi sunt potrivite, este situat la limite superioare. Evită cheltuielile inutile şi negociază totul, la sânge.

Balanţă

Incredibil, dar momentele de inspiraţie maximă sau situaţiile cele mai plăcute, care te fac să te simţi asemeni unui stăpân al lumii, intervin exact atunci când te aştepţi mai puţin şi cu “ajutorul” cui nu crezi. Elimini cu uşurinţă separarea între muncă şi plăcere şi le îmbini cu rafinament atunci când este cazul. De data aceasta, este momentul să te ocupi de tine şi de imaginea ta, lăsându-te inspirat de ceea ce ţi se întâmplă zi de zi. Bucuria şi încântarea ar trebui să fie prezente în viaţa ta zilnică. Nu te grăbi să începi o afacere în această perioadă, căci, în timp, aceasta va necesita noi aranjamente, restructurări şi dese reorganizări şi nici nu te grăbi să îţi laşi amprenta asupra celor din jurul tău.

Scorpion

Reacţii intense, pasiuni arzătoare şi emoţii necunoscute îţi invadează spaţiul personal, amestecându-se într-un amalgam de trăiri noi, nelimitate. Cu toate acestea, trăieşti cu intensitatea-ţi caracteristică aceste momente, dând naştere contrastului, acolo unde acesta nu există. Cel mai simplu ar fi că, acolo unde nu te simţi bine să nu stai, plecând fără regret către orizonturi mai potrivite personalităţii tale. Carismatic şi neobosit, în special când vine vorba de sentimentele de dragoste, nu scapi, însă, de responsabilităţi. Asumăţi-le… Emoţiile tale prezente se conectează imediat cu memoria experienţelor trecute, trăirile fiind imposibil de descris în cuvinte, însă determinante pentru viitorul tău.

Săgetător

Mai mult decât oricând, zgomotele străine şi responsabilităţile publice te enervează, fortandu-te să te retragi în liniştea căminului. Unde mai pui şi faptul că este posibil să îţi pierzi unii prieteni… Indiferent lângă cine alegi să te afli, liniştea se pare că o găseşti doar în intimitate. Este un moment propice pentru a începe să vindeci rănile vehi, pentru a căuta şi găsi armonia, pentru a-ţi hrăni încrederea în propriile forţe şi pentru a-ţi stimula imaginaţia. Se pare că orice ai face, nu vei găsi succesul decât dacă alegi să lucrezi în echipă şi fără a-ţi face cunoscute strategiile alese.  În familie, încearcă să înţelegi ceea ce se întâmplă, dând dovadă de compasiune şi acţionând în consecinţă.

Capricorn

Se întrevede o evoluţie majoră în carieră, în ceea ce te priveşte. Saturn, planetă guvernatoare a semnului tău, formează o serie de aspecte benefice Luminariile  situate în semnul imaginativ al Peştilor, mai ales spre sfârşitul acestei săptămâni; ceea ce te susţine, din punct de vedere astral, să îţi continui ascensiunea, inspirându-te şi ajutându-te să descoperi noi moduri de rezolvare a problemelor intervenite. Ai puterea de a schimba lumea, pentru că energia nu te părăseşte, iar hotărârea de care dai dovadă este cea mai bună carte de vizită. Aşteaptă-te, însă, să fii nevoit a acţiona de unul singur, fără a fi ajutat de prieteni sau de protectori, în această perioadă. Evită conflictele cu autorităţile.

Vărsător

O săptămână în care informaţiile pe care le primeşti sunt contrare percepţiilor tale. Între timp, stările tale interioare oscilează de la bucurie la dramatism şi depresie, ceea ce te obligă să îţi îndrepţi atenţia către domeniile din viaţă ta unde sunt necesare schimbări – cariera, se pare, devine principalul domeniu. Este posibilă – printr-un concurs excepţional de împrejurări – o avansare. Totuşi, şanse mai multe sunt să fii nevoit a reveni la anumite “treburi” începute şi neterminate, asumându-ţi efectul rezultatelor acestora. Fii cu băgare de seama atunci când îţi întocmeşti bugetul pentru perioada următoare, este posibil să incluzi cheltuieli inutile, nerămânând cu destui bani albi pentru zile negre.

Peşti

Compasiunea este evidentă în comportamentul tău, însă, ar fi bine să nu o împingi la extrem, luând asupra ta suferinţele celorlalţi. În cazul în care reuşeşti să nu te mai îndoieşti de propriile-ţi calităţi, ai putea deveni tu însuţi o călăuză pentru cei care au nevoie de acest lucru.

Conexiunile care te leagă de ceilalţi se formează în moduri dincolo de capacitatea ta raţională de înţelegere. De aceea este foarte important, vital chiar, să nu te laşi influenţat de aparenţe, ci doar inspirat de prima senzaţie; să nu te mulţumeşti cu o prima explicaţie, cu un argument care pare prea potrivit; să nu te laşi păcălit de imaginea reflectată în oglinda perfectă a apei, deoarece profunzimile ar rămâne neexplorate, superficialitatea câştigând.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.