Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

O săptămână liniştită în care oportunităţile se ivesc atunci când nu te aştepţi. O săptămână în care, dacă îţi păstrezi atenţia asupra celor importante, vei avea şansa de a descoperi o multitudine de soluţii. Ai şansa de a armoniza domeniile din viaţa ta care îţi par a nu fi în ordine. A treia zi a săptămânii este recomandată ca perioada de timp în care să îţi stabileşti priorităţile acestor vremuri. Proiectele pe termen lung pot suferi modificări drastice la sfârşitul săptămânii. Sunt posibile probleme cu superiorii ierarhici, începând de vineri, însă deznodământul acestora se va vedea abia săptămâna viitoare.

Taur

Ai tendinţa de a aştepta că lucrurile să se rezolve de la sine, fără a investi vreun pic de efort pentru a le direcţiona către ceea ce tu consideri a fi un “succes”. Însă, în special în ceea ce priveşte relaţiile şi investiţiile tale, este necesar să acorzi timp pentru a rezolva problemele apărute. Orice înţelegere accepţi – atunci când ţi se propune vreuna – încearcă să fii cu un pas înaintea altora, fiind prevăzător. Sfârşitul de săptămână aduce în prim plan segmentul de viaţă rezervat sănătăţii, nu doar a celei fizice, fiind recomandat a petrece aceste momente în linişte şi alături de oameni dragi sufletului tău, eventual într-un decor natural.

Gemeni

Intenţiile-ţi nobile sunt vizibile cu ochiul liber, totuşi, nu mulţi înţelegând ce se află în spatele acestora. Observi cu o foarte mare acurateţe detaliile care compun compoziţia şi, în acelaşi timp, ai la dispoziţie imaginea de ansamblu. Ai parte de o săptămână în care poţi învăţa foarte multe lucruri şi poţi obţine multe avantaje din felul în care “împrăştii” informaţia în mediul în care te afli. Tolerant, generos şi optimist, îţi faci noi prieteni cu uşurinţă. Este de preferat să te afli în compania prietenilor în ultimele zile ale acestei săptămâni. Ia în calcul şi faptul că este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, tot atunci.

Rac

Progresul nu poate sosi în viaţa ta fără un compromis. Şi, pentru că viaţa ta abia ce a luat o nouă turnură, bine ar fi să nu mai priveşti în urmă. Să înaintezi cu aceeaşi bucurie pe care o aveai când erai copil şi descopereai lumea. Acum poţi fi descoperit şi apreciat pentru ceea ce eşti, mai ales în domeniul carierei. Poţi avea parte de multe surprize la locul de muncă, venite, în special, din partea şefilor. Te poţi simţi că şi când ai fi responsabil pentru întreaga lume, iar, în cercul tău, drept acea persoană care îi ţine pe toţi apropiaţi unii de ceilalţi. Însă, este indicat să eviţi a fi dictatorial şi să le permiţi celor din jur să aibă propriile lor opinii.

Leu

Ai toate şansele să te îndrăgosteşti de o persoană cu care te întâlneşti într-un cerc de prieteni – de bine ce a venit primăvara şi totul înfloreşte, inclusiv sufletul tău. În cazul în care eşti implicat într-o relaţie, această săptămână soseşte cu influenţe astrale favorabile, în special în primele patru zile ale acesteia – dintr-o dată eşti perceput de către persoana iubită asemeni unui giuvaier şi tratat că atare. Miercuri este o zi favorabilă semnării contractelor şi înţelegerilor de orice fel. Sfârşitul de săptămână este perfect pentru petrecerea timpului în aer liber, în special alături de copiii tăi (în cazul în care aceştia există).

Fecioara

Se îmbunătăţeşte comunicarea cu partenerul/partenera tău/ta de viaţă. În special pe 26 martie, zi în care este posibil ca această persoană să te ajute să obţii ceea ceva ce de mult îţi doreşti şi nu reuşeai. În ceea ce priveşte chestiunile legate de muncă, te manifeşti cu un calm desăvârşit, ceea ce te face aproape imbatabil în faţa celorlalţi. În schimb, în ceea ce priveşte finanţele – în special datoriile faţă de terţi – lucrurile nu stau deloc pe roze. Accentul este pus pe ultimele două zile ale săptămânii, timp în care este indicat să NU iei vreo decizie legată de noi investiţii. Încearcă să achiţi cât mai multe dintre datoriile pe care le ai, până atunci.

Balanţă

Timpul liber îţi este “vânat” de cei care îţi sunt parteneri, fie că este vorba despre partenerul/partenera de viaţă, fie că este vorba despre cei/cele cu care te-ai asociat într-o afacere. Şi acest lucru se întâmplă deoarece toţi cei din jur simt nevoia să te urmeze, asemeni unui conducător de oşti. Evident, faptul că eşti într-atât de apreciat te face să te simţi excelent, găsind destulă energie pentru a munci din ce în ce mai mult. În schimb, în ceea ce priveşte persoana iubită, poate nu ar fi rău dacă te-ai lăsa eclipsat de aceasta, în special la sfârşitul săptămânii. De unde dai, de acolo ai.

Scorpion

Probabil că dacă nu ai avut  grijă de sănătatea ta până acum, anumite probleme vor ieşi la iveală, probabil aspecte neglijate. Preferabil este să ai de acum încolo grijă, în special de ceea ce mănânci, eliminând – pe cât posibil şi doar atunci când îţi este recomandat – substanţele nocive, prezente în mare cantitate în mâncarea procesată, în produsele cosmetice şi în medicamente. Concentrează-te pe finalizarea proiectelor începute, evitând a te considera şi a te comportă precum un martir, la locul de muncă. Aminteşte-ţi să le arăţi membrilor familiei tale că îţi pasă de ei, fie printr-un gest tandru, fie prin intermediul unui mic cadou.

Săgetător

Este posibil că unul dintre prietenii tăi apropiaţi să îşi spună – neîntrebat – părerea, în legătură cu persoana pe care tu o îndrăgeşti (sau iubeşti, după caz). Ideal este să nu îţi pese prea mult de ceea ce auzi, pentru că nu este o perioadă favorabilă luării de noi decizii, în ceea ce priveşte relaţia ta cu persoana în cauză. În schimb, este o perioadă favorabilă ajutorului acordat copiilor tăi, deci dedică-ţi resursele acestora. În cazul în care eşti invitat să devii membru al vreunui club, indiferent de natura acestuia, încearcă să amâni luarea deciziei până la sfârşitul lunii mai, cel mai devreme. Pe 26 martie este posibilă o călătorie.

Capricorn

Revin din trecut situaţii problematice nerezolvate sau evenimente care au rolul de te face să îţi achiţi plăţile de natură karmică. Te poţi simţi din ce în ce mai conectat cu mama ta sau cu persoana care a avut cel mai mult grijă de tine, de-a lungul vieţii, asemeni unei mame. Este de preferat să îţi notezi toate amintirile care revin în plan conştient, căci ele sunt – asemeni unor vise – purtătoare de mesaje. Se poate să simţi nevoia de a fugi de-acasă ori să începi demersuri noi pentru a-ţi schimbă locuinţa, cu precădere la sfârşitul acestei săptămâni. Încearcă să nu îţi impui părerea în faţă altora şi evită dependenţa de o altă persoană.

Vărsător

O săptămână destul de liniştită şi lipsită de evenimente neplăcute, în ceea ce te priveşte. Cu toate acestea, sfârşitul ei îţi poate aduce în prim plan anumite neînţelegeri existente între tine şi fraţi/surorile sau verii ori vecinii tăi; pot fi implicate şi relaţiile pe care le ai cu unchii, mătuşile sau cu rudele prin alianţa. Cuvinte nespuse până acum ar putea fi rostite pe un ton agresiv, ceea ce poate însemna începutul unui război  (nu neapărat tacit) între tine şi aceştia. Indiferent despre ce este vorba, asigură-te că ceea ce presupui are o baza reală, un fundament solid şi … obiectiv.

Peşti

Apar noi oportunităţi legate de câştigurile financiare. Fii cu ochii-n patru, tocmai pentru a reuşi să profiţi la maximum de această influenţă astrală. În cazul în care ai propria ta afacere este posibil să ai parte de cheltuieli serioase şi neprevăzute, în special la sfârşitul acestei săptămâni. Aşteaptă-te să îţi fie cerute înapoi sumele de bani sau lucrurile pe care le-ai împrumutat, mai ales de la prieteni, existând posibilitatea de a fi rupte aceste prietenii, în condiţiile în care nu îţi poţi permite să returnezi când ţi se cere ceea ce ai împrumutat. Singura zi favorabilă întâlnirilor şi înţelegerilor este 26 martie, profită deci de liniştea acestei zile.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.