Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

Veşti bune se anunţă în materie de finanţe, încă din primele zile ale acestei săptămâni. Un capitol nou se anunţă a începe, în acest domeniu, alături de găsirea puterii de a-ţi face vocea auzită, fără a fi nevoit să te impui în faţa celorlalţi într-un mod agresiv. Evită a fi prea autoritar în relaţia cu persoana iubită, iar spre sfârşitul săptămânii asigură-te că nu ratezi oportunităţi importante pentru dezvoltarea ta personală. Tot atunci este posibil a fi greşit înţeles când îţi exprimi părerile, apărând probleme de comunicare, în special cu fraţii sau surorile tale. Ia în calcul toate detaliile, în cazul proiectelor de la locul de muncă.

Taur

În sfârşit, munca şi sacrificiile pe care în trecut le-ai făcut sunt recompensate. Cu toate acestea, încă îţi este dificil a-i convinge pe ceilalţi că planurile tale funcţionează cu adevărat, că ideile pe care le expui pot fi profitabile. Chiar dacă simţi nevoia de a stă retras în lumea ta, de a nu fi parte componentă a tumultului cotidian, nu renunţa, pune cap la cap datele pe care deja le ai, deoarece în final vei găsi cu siguranţă susţinerea necesară pentru a-ţi urma visele. Pe de altă parte, este posibil a începe o relaţie nouă, însă una care va rămâne secretă. Poţi folosi această perioadă de timp pentru a lasă în urmă toate problemele care nu-ţi dau pace.

Gemeni

Este momentul să începi a-ţi asculta prietenii pentru a le urmă sfaturile. Pe de altă parte, simţi nevoia să fii înconjurat de oameni care îţi împărtăşesc ideile, trăirile, sentimentele şi punctele de vedere. În cazul în care ai de gând să începi o relaţie nouă, în special în a două parte a săptămânii, asigură-te că aceasta se dezvoltă mai întâi în ceea ce priveşte anul mental şi abia apoi restul. Devii din ce în ce mai individualist – era momentul! Ai încredere în viitorul tău, ai încredere în propria-ţi stea norocoasă… Eşti mult prea serios şi neîncrezător în propriile-ţi puteri, ceea ce nu te ajută prea mult să-ţi planifici în mod constructiv viitorul.

Rac

Îţi sunt pe plac sfaturile celor bătrâni şi experimentaţi, vorbele de duh ale celor trecuţi prin viaţă. Un motiv în plus ca, în această săptămână, să asculţi ceea ce ţi se spune. Unde mai pui şi faptul că este posibil a întâlni pe cineva mai în vârstă, o persoană de al cărei farmec să te simţi atras încă din prima clipă. Este posibil a întâlni un nou protector, a primi veşti bune prin intermediul prietenilor tăi şi a ţi se oferi oportunităţi noi prin intermediul personalităţilor pe care le cunoşti. Chiar dacă trebuie încă să îţi dedici toate resursele familiei, este bine să ştii faptul că, în curând, planurile tale de viitor vor avea susţinerea necesară pentru a fi îndeplinite.

Leu

O săptămână perfectă pentru afaceri, perfectă pentru a-ţi descoperi noi orizonturi în ceea ce priveşte cariera. Ceva nou începe acum – posibilă fiind şi o avansare în ierarhie la locul de muncă. Probabil că un premiu, indiferent de forma acestuia, îţi este pregătit. Pe de altă parte, nici în familie lucrurile nu stau mai prejos, fiind posibil că ceea ce acum faci pentru membrii acesteia să aibă efecte extraordinare (în sensul bun) în viitor (până la sfârşitul anului). Însă, la sfârşitul săptămânii, este de preferat să nu îţi asumi mai multe responsabilităţi decât îţi poţi permite să onorezi.

Fecioara

Beneficiezi de tot sprijinul astral necesar pentru a-ţi menţine intactă relaţia. Chiar mai mult, în cazul în care discutaţi despre viitor, aveţi toate şansele ca planurile stabilite în această săptămână să devină realitate. Efectele acestei eclipse – cea de la începutul săptămânii – sunt dintre cele favorabile, în special în ceea ce priveşte comunicarea cu persoanele aflate la mare depărtare de tine, cei care aparţin altor culturi, călătoriilor şi studiilor, cu precădere cele legate de străinătate. Evită, însă, a semna contracte sau a accepta înţelegeri care implică foarte multă muncă din partea ta; s-ar putea să fie mai mult decât vei putea duce.

Balanţă

Probabil că vei fi implicat într-o nouă relaţie de dragoste, cât de curând. Însă, este de preferat că persoana pe care o alegi a-ţi fi alături de acum încolo, să aibă aceeaşi părere ca şi tine, în ceea ce priveşte o relaţie şi nu să fie preocupată doar de aspectul exterior personal, sau de chestiunile superficiale ale existenţei. În cazul negocierilor, al contractelor şi al compromisurilor implicate în acest gen de relaţie, lucrurile stau destul de bine – îţi poţi permite să îţi forţezi norocul. Indiferent dacă experimentezi sau nu vreo cădere în această săptămână, aminteşte-ţi că, în curând, lucrurile se vor aranja de la sine, în ceea ce te priveşte.

Scorpion

Dacă aveai nevoie de sprijinul unor alte persoane pentru a-ţi vedea scopurile atinse şi planurile îndeplinite, indiferent de natură acestora, atunci această săptămână aduce influenţe astrale favorabile. Stabilirea unor noi alianţe este favorizată, de asemenea, însă nu şi în ceea ce priveşte locul de muncă – este de preferat că, de această dată, să nu îmbini utilul cu plăcutul. Încearcă totuşi, să nu îi mai suspectezi pe toţi cei cu care interacţionezi, ca având intenţii ascunse sau scopuri malefice. Cu cât mai artistică atmosfera în care trăieşti, cu atât mai plăcută viaţa ta, în această perioadă.

Săgetător

Dacă poţi să îţi dedici o parte din timpul tău liber pentru a-ţi găsi un al doilea loc de muncă (poate şi pentru a oferi consultanţă, într-un domeniu foarte drag ţie), nu tăgădui a purcede la acest drum, fiind o săptămână favorabilă acestui gen de acţiuni. Atmosfera în cuplu ar trebui să fie una romantică, deşi aerul misterios pe care îl vei afişa spre sfârşitul săptămânii are rolul de a te face atractiv pentru persoanele din exterior, provocând gelozii din partea persoanei iubite. Este o săptămână în care potenţialul creator uriaş, considerat de unii a fi har, ar trebui manifestat, în orice formă posibilă.

Capricorn

În cazul în care intenţionezi să îţi măreşti familia, veştile din această săptămână sunt foarte bune – şansele de a face acest lucru sunt crescute. În ceea ce priveşte cariera, ia în calcul faptul că nu trebuie să pierzi şansele pe care această săptămână le aduce, din punct de vedere astral – este momentul să faci tot ceea ce poţi pentru a avansa. Nevoia de a experimenta ceva nou şi de a avea parte de aventură se amplifică, de aici şi noile tale planuri de viitor şi schimbarea de direcţie remarcată de cei din jur. Dacă ţi se cere ajutorul, în special în materie de finanţe, acordă-l. O săptămână în care se rezolvă eventualele conflicte avute cu familia.

Vărsător

Poate că intenţionezi să achiziţionezi sau să înstrăinezi o proprietate imobiliară, caz în care această săptămână intervine cu sprijinul astral de care aveai nevoie. Dealtfel, o săptămână care începe sub auspicii excelente în ceea ce priveşte conversaţiile cu persoană iubită şi relaţia de cuplu. Tot acum ai parte de oportunităţi care te ajută să descoperi lături ascunse ale personalităţii tale sau o mare putere personală de care habar nu aveai că există. Sunt chestiuni scoase la iveală prin intermediul prietenilor, al dialogului plăcut purtat cu aceştia.

Peşti

O săptămână în care găseşti soluţii la probleme care până acum păreau de nerezolvat. Probabil că şi partea finanaciară a existenţei va urma un curs ascendent, ceea ce este de mutl timp aşteptat. Amenajează-ţi noi locuri pentru relaxare dar şi asigură-ţi ambientul împotriva influenţelor exterioare nedorite. Bineînţeles, finanţele pot “suferi” o îmbunătăţire în această săptămână, mai ales spre sfârşitul acestei perioade. Vestea bună este aceea că banii vor apărea atunci când te aştepţi mai puţin şi ai nevoie mai mult de ei, din surse complet neaşteptate. Devii din ce în ce mai implicat emoţional în ceea ce întreprinzi.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.