Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

Posibilitatea de a-ți îmbunătăți relațiile cu frații sau surorile, verii sau vecinii tăi este “adusă” de influențele astrale ale acestei săptămâni. Pe de altă parte, vei fi nevoit să selectezi cu atenție informațiile primite din toate părțile, preferabil fiind a trata aceste informații asemeni zvonurilor. Vești și mai bune se anunță în materie de câștiguri, de această dată fiind posibil a primi cadouri și bani atunci când te aștepți mai puțin și – mai ales – de la cine nu te aștepți. O perioadă foarte bună pentru a-ți pregăti strategiile de viitor, fiind inspirat și în deplinătatea puterii personale. Nu te lacomi, însă. Cu cât ai mai mult, cu atât ai vrea să cheltui și mai mult.

Taur

Începi a-ți da seama că poți obține mult mai mult decât acum și – mai ales – care este adevărata ta valoare. Ai parte de o săptămână favorabilă din toate punctele de vedere, mai ales că Venus, stăpâna semnului tău solar, se întoarce acasă. Simți nevoia securității materiale și a unei stabilități pe care nu ai mai cunoscut-o de mult timp și acționezi în consecință, iar sorții îți sunt favorabili în acest demers. Proiectele care au legătură cu dezvoltarea ta personală au intietate în această săptămână, dar nu mai mare decât cele care implică îmbunătățirea aspectului tău fizic. Beneficiezi de foarte mult ajutor, în special din partea bărbaților.

Gemeni

Încearcă lucruri noi. Fie că este vorba de îmbrăcăminte sau de senzații, Luna Nouă din semnul tău solar are roul de a te fac să descoperi noi valențe ale personalității tale. Reinventează-te și apari în ochii celorlalți într-o nouă versiune, chiar dacă simți nevoia să te retragi, devenind mai senzitiv decât ești d eobicei. Atenție, însă, ești predispus la a experimenta acele lucruri care pentru societatea noastră sunt (încă) interzise sau acceptate în mod tacit, iar tabuu-rile devin “jucăriile” tale preferate. Cu toate acestea, nu uita să îți dedici timpul persoanei iubite, căci aceasta are nevoie de ajutorul tău.

Rac

Ai mare nevoie să îți revii din punct de vedere psihologic și ar fi foarte bine să profiți de perioada actuală, deoarece influențele astrale te ajută să simți acea liniște de care ai nevoie pentru a te regăsi. Că de obicei, prietenii sunt cei care te ajută, iar influență oricăror persoane “sus-puse” este de bun augur în această perioadă. Spre sfârșitul săptămânii încep a se deschide uși despre care nu mai credeai că îți vor permite accesul vreodată, iar posibilitatea de a pune teoria în practică este prezentă. Ai nevoie să fii disciplinat și să păstrezi ordinea în orice întreprinzi în această săptămână.

Leu

Că întotdeauna, se vor găsi oameni care să te ajute să te ridici atunci când îți este greu. Și în această săptămână, lucrurile decurg în același fel că și până acum, însă, încet încet, vei simți cum norocul începe să îți surâdă. Începi să privești cu alți ochi societatea în care trăiești, ceea ce va determina ajustarea planurilor tale de viitor și să alegi cât de mult dorești a te implica de acum încolo în realizarea acestora. Spre sfârșitul săptămânii începi a fi remarcat și apreciat la adevărata ta valoare, ceea ce de mlt așteptai să se întâmple. Cu toate acestea, încearcă să diferențiezi lingușirile de complimente.

Fecioara

Concentrează-te pe relațiile cu autoritățile. Apoi, asigură-te că ceea ce ți-ai propus a îndeplini este ceea ce este cu adevărat necesar pentru carieră ta. În schimb, cu cât experimentezi mai mult și pui în aplicare concepte care mai de care mai neconvenționale, în această săptămână, cu atât este mai bine pentru dezvoltarea ta personală. Pe 29 mai este indicat să nu uiți că ce-i în mână nu-i minciună și nici că nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. Tot atunci, așteaptă-te ca toată forța cu care intenționezi a acționa să fie în mod deliberat divagată de la țintă de persoanele cu care interacționezi.

Balanță

În cazul în care dorești a publica ceva, această săptămână este mai mult decât favorabilă acestui demers. Unde mai pui și faptul că, în cazul în care “vânezi” o sponsorizare acum este momentul pentru a o obține. La fel și în ceea ce privește favorurile altora. Sprijin material poți primi foarte ușor și de la persoana iubită. Încearcă să adopți o mimă mai boemă la locul de muncă, este un “rol” care ți se potrivește de minune acum. Nu uită că schimbarea este posibilă, indiferent de cât de dificil (sau nu) este contextul în care te afli acum. Deși te simți stăpân pe situație, încearcă să nu acționezi din impuls, la sfârșitul săptămânii.

Scorpion

O nouă perioadă de transformare interioară și dezvoltare te așteaptă, începând cu această săptămână. Vești bune se anunță în ceea ce privește parteneriatele – persoane asemănătoare ție și cu un caracter identic apar în drumul tău, fiindu-ți alături ori de câte ori ai nevoie. Folosește timpul pe care această săptămână ți-l oferă pentru a-ți solidifică relațiile. A nu încerca să îmbini utilul cu plăcutul la locul de muncă este destul de important acum. Începi a dezvoltă o rutină în ceea ce privește filosofia personală, nepermițând noilor concepte să pătrundă în mintea ta. Nu oferi sfaturi pe care nici chiar tu nu le urmezi.

Săgetător

Apar schimbări în ceea ce privește parteneriatele tale și relațiile în care ești implicat și beneficiezi de un raport egal de putere cu cealaltă persoană. De asemenea, este posibil a observă probleme în felul în care îți comunici părerile, existând șansă de a fi greșit înțeles. Însănătoșirea, însă, în cazul în care încerci să îți revii după o perioadă mai dificilă din punct de vedere al sănătății, este rapidă. Ai nevoie de echilibru emoțional și ar fi bine să nu renunți la a-l obține, mai ales în cazul în care ești expus oboselii mentale. Încearcă să îți tolerezi prietenii care au tendința de a nu-și vedea lungul nasului. Au o perioadă proastă.

Capricorn

Oricât de mult ai caută să îți găsești confortul în rutina zilnică, amintește-ți că nu ești un robot și că, asemeni celor din jurul tău, ești o persoană care are nevoie și de joc, nu numai de muncă și concentrare. Sunt favorizate schimbările în ceea ce privește această rutină, dar și în tot ceea ce ține de sănătate, cu alte cuvinte este momentul să iei măsuri. O perioadă favorabilă serviciilor în folosul altora, nu pregeta a-i ajuta pe aceștia atunci când îți cer sprijinul. Ferește-te a fi pradă celor care nu văd în ține decât o persoană care poate fi folosită. Spre sfârșitul săptămânii, este posibil să te îndrăgostești.

Vărsător

Lasă-te influențat în mod pozitiv de efectele evenimentului de Luna Nouă din semnul Gemenilor, care are loc în această săptămână. Bucură-te de tot ceea ce îți oferă viață și nu îți refuză nici măcar o singură plăcere… practic, este perioada ta de strălucire. Ambientul familiar de acasă devine din ce în ce mai confortabil, așa că relaxează-te în compania celor dragi ori de câte ori ai ocazia. În același timp, însă, pune la punct toate detaliile legate de existența ta de zi cu zi. Nu uita să îți plătești taxele și să îți achiți datoriile. Cel mai important este să eviți a apleca urechea la zvonurile auzite.

Pești

Ai parte de o perioadă excelentă pentru a-ți pune la punct afacerile de familie și pentru a face pace cu cei cu care ești certat (dacă este cazul, evident). Se disting imediat ocaziile de a călători, mai ales pe distanțe scurte, dar și șansa de a avea un discurs impecabil în cazul negocierilor și al comunicării cu cei apropiați. Îți exprimi cu ușurință ideile și dai naștere unor concepte care pot revoluționa lumea. Cu toate acestea, este de preferat să eviți speculațiile, mai ales între 28-30 mai. Sfârșitul de săptămână te poate găsi în ipostaza Conducătorului, deci pregătește-ți strategia din timp. Tot atunci este posibil a primi un cadou la care nu te așteptai.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.