Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

Distracție cât cuprinde, cel puțin în primele zile ale săptămânii și în ciuda tensiunilor apărute la locul de muncă. Pentru că mai apoi, de îndată ce luna august sosește, ai toate șansele de a începe să te manifești după bunul plac, fără a-ți mai pasă de altceva decât de felul în care ești privit. Nu dramatiza prea mult și alege să asculți și nu să vorbești, ori decâte ori ai ocazia. Pot apărea în viața ta persoane a căror personalitate să nu fie una comună – sunt oameni care vor avea o influență foarte mare asupra ta. Amintește-ți că atragi în jurul tău oameni asemeni ție, ai de învățat din ceea ce ți se întâmplă. Nu îți propune să realizezi mai multe decât îți poți permite, energetic, la sfârșit de săptămână.

Taur

Crește importanța deciziilor pe care le iei, subiecții fiind membrii familiei tale. Ar fi bine dacă aceștia te-ar asculta… Știi ce anume se așteaptă de la tine, știi ce ai de făcut pentru a nu înșela încrederea celorlalți, ca atare, nu ai motive pentru a acționa în contradictoriu. Cu toate acestea, este de preferat să nu faci compromisuri, doar pentru a păstra aparențele. Sfârșitul de săptămână poate aduce tensiuni între tine și partenerul de viață – poate că ar trebui să îl petreceți în compania prietenilor de suflet și într-o ambianță armonioasă, evitând discuțiile în contradictoriu. Ai la dispoziție foarte multă energie, în ultima zi a săptămânii. Ai grijă încotro o direcționezi și cu ce intenții o canalizezi…

Gemeni

Interacțiunile cu persoanele care au ceva de spus și personalități contrastante sunt la ordinea zilei, pentru tine, în această săptămână. Ajutorul și sfaturile tale sunt cerute și căutate, iar zvonurile pe care le auzi au mari șanse de a deveni literă de lege pentru acțiunile tale viitoare. Asimilează cât de multă informație nouă poți, îți va fi de folos în viitorul apropiat. Rămâi loial propriului sistem de valori, dar fără a impune și altora acest lucru, mai ales la sfârșitul săptămânii, o perioadă de timp în care ești provocat. Zâmbește, nu bate cu pumnul în masă. În același timp, nu îi provoca la răzmeriță pe cei din jur. Fii profesor, nu despot și nu uita să acorzi atenție detaliilor.

Rac

Este posibil că începutul acestei săptămâni să-ți aducă surprize neplăcute legate de parteneriatele tale, probabil vreo separare pe care nu ți-o dorești deloc. Ceea ce ai de făcut este să faci în așa fel încât să nu lași acest lucru să îți afecteze în vreun fel imaginea în ochii celorlalți. Este de preferat să nu faci achiziții costisitoare la începutul acestei săptămâni. Nu-ți supraestima calitățile, mai ales în ultimele trei zile ale săptămânii, perioadă în care ai senzația că ești asemeni lui Atlas, fiind capabil să duci în spate mai multe decât îți permiți. Încearcă să nu concluzionezi înainte de a asculta cu atenție ceea ce ți se spune. Pe de altă parte, nu ai nimic de demonstrat – amintește-ți acest lucru atunci când ești provocat.

Leu

O săptămână în care te ocupi de tine. Începând de la modul în care te prezinți lumii, până la felul în care gândești. Observi tot ceea ce se întâmplă în jurul tău cu mare acuratețe, ceea ce te ajută – în primul rând – să te împaci cu frații sau surorile tale (dacă este cazul) ori să dezvolți și mai mult relațiile cu prietenii și colegii. Fii direct și spune exact ceea ce gândești. Cu cât ești mai activ în această perioadă, cu atât mai mult vei învăța din experiențele de care ai parte. În ceea ce privește sănătatea însă, trebuie să fii precaut, evitând oboseala sau stresul – migrenele îți dau târcoale. Fii răbdător și înțelegător, chiar dacă ești cel care are dreptate și selectiv când vrei să dai crezare zvonurilor pe care le auzi.

Fecioara

Precocupat mai mult decât de obicei de ceea ce ascunzi celor din jur, ai tendința de a compara ceea ce acum se întâmplă cu experiențele tale trecute, ceea ce nu este neapărat de bun augur. Practic, la problemele care acum au apărut, rezolvările se cer a fi “croite” pe măsură acestora. Contemplarea și meditația sunt indicate, dar la fel și discreția, în special în cazul în care orizontul tău este întunecat. Este posibil că reacțiile celor apropiați ție să te surprindă, mai ales dacă nu știi ce anume se ascunde în sufletele lor. Nu te supăra dacă sfatul îți este cerut și, după ce îl oferi, acesta nu este ascultat. Este cazul să asculți ce ți se spune, mai ales la sfârșitul săptămânii, moment tensionat, dealtfel.

Balanță

Sunt posibile probleme (noi) la locul de muncă și neînțelegeri în relația cu șefii. Cu cât îți dorești mai mult să îți fie recunoscute meritele, cu atât ești mai predispus la a face gafe și la a ajunge ținta atacurilor superiorilor tăi. Practic, este o săptămână în care, cu cât ești mai discret, cu atât îți va fi mai ușor să găsești soluții atunci când ai nevoie. Asigură-te că vezi mai întâi ceea ce este în grădina ta, înainte de a critica acțiunile celorlalți, situație valabilă și în relația de cuplu. Sfârșitul de săptămână ar putea deveni neplăcut, mai ales dacă îți dorești să achiziționezi mai multe decât îți poate permite buzunarul.

Scorpion

Cariera a devenit deja cel mai important aspect al vieții tale, pentru tine. Nu accepți înfrângerea și nici refuzurile. Comunici foarte ușor cu superiorii tăi – în general, cu figurile autoritare în mod special – iar ideile îți sunt private cu încredere de către cărora le comunici planurile tale de viitor și care te pot ajută să le îndeplinești. Cu toate acestea, a te îngrijora mai mult decât este cazul pentru imaginea ta, nu este o idee bună. Tot acum, în această perioadă, ai tendința de a confunda prietenia cu sentimentele de dragoste, ceea ce îți poate provoca neplăceri, în timp. Degeaba te astepeti ca toți prietenii tăi să aibă aceleași idei că și tine, nu uita că fiecare este diferit de tine.

Săgetător

Te concentrezi asupra viziunilor tale despre viitor. Chiar dacă ești în vacanță, spiritul tău nu are astâmpăr până nu da naștere unor noi scenarii. În timp, însă, este posibil că acestea să devină realitate mai repede decât te aștepți, deci ai grijă cum îți așterni viitorul, deoarece exact așa vei dormi. Nu pierde din vedere detaliile. Nu accepți pe oricine în viața ta, ceea ce te predispune la a fi mult prea critic cu ei din jur, în special cu persoana iubită. Asigură-ți orele de odihnă necesare, în caz contrar fiind posibil să cedezi nervos din cauza surescitării. Dacă îți este cerut ajutorul, oferă-l necondiționat, mai ales pe 1 august. Tot atunci poți lua decizii excelente în ceea ce privește afacerile tale.

Capricorn

Știi să citești printre rânduri și acest lucru îți va fi de folos în această săptămână, deoarece ești pus în față faptelor împlinite. Orice subiect considerat a fi “tabu”, de această dată îți este accesibil. Este posibil a afla multe secrete în această perioadă, însă discreția este necesară. Știi să emiți judecăți corecte despre oamenii pe care îi întâlnești și simți ceea ce aceștia încearcă să țină doar pentru ei înșiși. Este o perioadă favorabilă alegerii oamenilor pe care îi dorești a-ți fi aproape, iară aceștia știu că pot conta pe tine atunci când îți vor cere ajutorul. În schimb, fii foarte atent cu cine anume te însoțești; este posibil a atrage un tip de partener complet nepotrivit naturii și personalității tale.

Vărsător

În primul rând, evită a te supăra pe cei alături de care lucrezi, indiferent ce neplăceri îți provoacă aceștia. Pe cât posibil, rezolvă orice conflict apărut la locul de muncă pe cale amiabilă. Cu cât iei în calcul și nevoile celorlalți, cu atât mai multă pace va fi în jurul tău. Iar acest lucru se aplică și în relația ta de cuplu. Așteaptă-te să fii pus în situația de a fi arbitru pentru unii dintre cei apropiați ție. Evident, a da dovadă de o atitudine dictatorială în ceea ce privește persoana pe care o iubești, chiar dacă ești provocat a face acest lucru, îți va aduce foarte multe neplăceri, mai ales la sfârșitul săptămânii, o perioadă în care tensiunile par să nu se mai sfârșească. Nu uita, cu răbdarea treci marea.

Pești

În primul rând, încearcă să nu provoci competiții între tine și copiii tăi sau persoana iubită. Poate că, încercând să fii prea serios, riști să pierzi oportunitățile care apar în viața ta. Uneori este indicat să zâmbești mai mult, iar această săptămână impune acest lucru. Contează mai mult calitatea timpului petrecut cu cei dragi. În cazul în care ai de făcut curățenie (în gânduri, în dulap sau să îți organizezi timpul mai bine), acum este momentul să faci acest lucru. Ți se cere să faci mai multe decât sănătatea îți poate permite, încearcă să nu exagerezi și păstrează-ți timp pentru tine însuți. Pentru orice decizie pe care trebuie să o iei, cere consiliere specializată, mai ales în ultimele zile ale săptămânii.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.