Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

Dintr-o dată, dorința de a avansa se accentuează de parcă ar fi o chestiune de viață și de moarte. Ceea ce nu este rău, atât timp cât nu demolezi totul în calea ta… Pentru că nici măcar o singură persoană dintre cele cu care ai de-a face nu poate sta în drumul tău. Ai puterea de a schimba lucrurile, în direcția pe care tu o dorești și nu renunți la a implementa proiectele pe care tu le ai și care te așează într-o lumină foarte favorabilă. Este de preferat să nu te cerți cu persoanele care sunt mai în vârstă decât tine și să asculți sfaturile celor care sunt mai experimentați în anumite situații. Nu renunța, totuși, la latura spirituală a vieții tale. Mai ales în această săptămână.

Taur

O săptămână în care ai șansa și descoperi contextul în care să faci tot ceea ce îți dorești pentru a începe un nou proiect, proiectul tău de suflet. În special dacă acesta implică parteneriate sau asocieri. Pe de altă parte este posibil a-ți întâlni perechea, în cazul în care nu ești deja implicat într-o relație. Dacă sunt necesare reparații în casă sau schimbarea locuinței, de asemenea, ai parte de o perioadă extrem de favorabilă pentru a rezolva lucrurile în cel mai eficient mod posibil. Sfârșitul de săptămâna te “prinde” având dorința de a încerca ceva nou, ceva deosebit de rutina ta zilnică; ai nevoie de noi experiențe, de această dată ieșite din comun. Nu riscă mai mult decât îți poți permite.

Gemeni

Se pare că îți dorești să te reîntorci în mijlocul familiei, să reiei legăturile cu cei cu care de mult nu ai mai discutat, iar casă ta devine, dintr-o dată, cel mai atrăgător loc de pe fața pământului, un subiect ce trebuie a fi redescoperit. În cazul în care îți dorești să îți schimbi locuința, următoarele două săptămâni (începând cu 25 august) reprezintă o perioadă mai mult decât favorabilă pentru acest demers. Cu toate acestea, este indicat să nu iei decizii care o implică pe mama ta (sau pe cei care îți sunt șefi); de asemenea,este de preferat să verifici informațiile pe care le primești de la aceste persoane. Ai avantajul de a ști cum să-ți folosești eficient resursele la locul de muncă, folosește-l.

Rac

O nouă etapă se anunță a începe în ceea ce privește comunicarea cu cei din jurul tău. Probabil că, de această dată, vei avea toate resursele necesare (inclusiv răbdare) pentru a putea răspunde așa cum se cuvine (a se citi: “așa cum ceilalți se așteaptă”). Îți poți impune opiniile foarte ușor, cu atât mai mult cu cât acestea sunt rezultatul unei vaste experiențe de viață. Este posibil să fii nevoită a învăța ceva nou, dar cu siguranță va fi ceva pe gustul tău. În cazul în care trebuie să plătești pentru cursurile pe care le faci, nu le alege pe cele care sunt cele mai scumpe. Sfârșitul săptămânii, însă, îți poate “aduce” surprize neplăcute în relația de cuplu; de aici și nevoia de a fi diplomat în exprimare.

Leu

Orice fel de strategie pe care ai vrea să o implementezi, în special pentru a-ți dezvolta latura financiară a existenței este sortită a fi de succes începând cu această săptămână. Este momentul pentru a-ți pregăti viitorul, pas cu pas și cu multă răbdare și atenție la detalii. Cu toate acestea, amintește-ți că este nevoie de multă muncă pentru a obține rezultate vizibile. Poate că ar fi cazul să îți dezvolți niște aptitudini noi sau să îmbunătățești ceea ce deja există. În schimb, spre sfârșitul săptămânii, fii cu ochii în patru și mereu în alertă, tocmai pentru a-ți da seama care sunt acele persoane care doresc a profita nemeritat de pe urma ta. Nu-ți dori ceea ce știi bine că nu poți obține, nu este momentul.

Fecioara

În cazul în care dorești să-i spui persoanei iubite ce anume simți pentru aceasta, o poți face fără a-ți fi teamă de urmări neașteptate sau nedorite. Dealtfel, în această săptămână, este timpul pentru tine să iei un nou start, să începi o nouă viață. Și, ceea ce acum investești (resurse energetice de orice fel, timp, atenție), va avea efecte foarte bune. Practic, nu vei fi muncit degeaba. Încearcă să faci orice fel de schimbări în ceea ce privește felul în care arăți și modul în care te prezinți lumii. Orice schimbare, mai ales în bine, este binevenită. Practic, trebuie să alegi a-ți investi resursele exact acolo unde este nevoie de îmbunătățiri. O săptămână mai mult decât favorabilă, pentru tine.

Balanță

În cazul tău, se pare că nu poate lipsi legătura dintre viața ta socială și cea amoroasă. Nu te simți bine nici dacă ești alături doar de prieteni, nici dacă ești alături doar de persoana iubită, fără compania celor amintiți anterior. Și în plus, în prima zi a săptămânii este posibil a întâlni o persoană specială, o persoană ale cărei atribute să te uimească (în sensul bun). Pe de altă parte, ar putea fi vorba despre un proiect caritabil pe care să îl inițiezi, ieșind, astfel, în evidență, latura ta umană, mai mult decât se întâmplă de obicei. Știind că ceea ce oferi se întoarce, așteaptă-te să primești răspunsuri pozitive, din partea celorlalți.

Scorpion

Probabil că vei fi atras de anumite organizații, cluburi sau pur și simplu, adunări ad-hoc, locuri în care te vei simți la tine acasă. Și asta deoarece se deschide un nou capitol în viața ta, începând cu această săptămână, un capitol legat de ideea de “socializare”. Simți nevoia să ieși din ascunzătoarea care te-a adăpostit în ultima perioadă, totul pentru a-ți arăta lumii adevărată față, cea strălucitoare și senină, lucrul cel mai de preț pentru tine și cel mai bine păzit, în același timp. În cazul în care iți dorești lansarea unui site sau este nevoie să te evidențiezi, acum este momentul pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, însă, nu uita să acorzi atenție detaliilor. Mai ales pe 25 august.

Săgetător

Încrederea că totul este perfect exact așa cum este nu ar trebui să îți lipsească, de această dată. Și asta tocmai pentru a accepta mai ușor ceea ce se întâmplă. Deși oportunitățile în ceea ce privește cariera nu contenesc a apărea, ai putea, totuși, să fii mult prea stresat și încărcat de îndatoririle noi pe care trebuie să le onorezi. Moment în care orice bucurie are toate șansele să devină un calvar, deși la mijloc se află avansarea ta din punct de vedere ierarhic. La începtul săptămânii sunt de evitat discuțiile în contradictoriu cu cei care îți sunt mentori; de asemenea, dacă nu ești obligat să călătorești în străinătate, alege să nu faci acest lucru (mai ales pe 25 și 26 august).

Capricorn

Tare mult ți-ar plăcea dacă ai fi văzut cu alți ochi de partenerul/partenera ta de viață. Faci tot ceea ce poți pentru a te transforma – într-un sens pozitiv, evident. Iar rezultatele se văd, imediat. Pe de altă parte, tot ceea ce înveți în această săptămână îți va fi de un real folos, ulterior. Însă, mare atenție la cei care nu îți sunt decât cunoștințe – se poate că aceștia să privească realitatea dintr-un cu totul alt mod, neînțelegând ceea ce tu intenționezi a face; că atare, 26 august este o zi în care îți este recomandat să fii cât mai rezervat posibil, păstrând discreția în ceea ce privește planurile tale de viitor. La sfârșitul săptămânii ajută-i pe toți cei care pretind acest lucru de la tine.

Vărsător

Apar multe și diverse ocazii de a-ți investi resursele inteligent, în această săptămână, iar 25 august, respectiv ziua în care evenimentul de Luna Nouă se produce, pare a fi cea mai propice pentru lua în calcul aceste proiecte. Tot în această săptămână este nevoie să te faci cât mai bine înțeles de către alături de care lucrezi sau de către cei care îți sunt subalterni. Pe cât posibil, încearcă să nu fii urâcios pe 26 și 27 august, în schimb, alege să oferi necondiționat dragoste și înțelegere celor cu care interacționezi. Sfârșitul de săptămână nu se anunță mai puțin problematic, motiv pentru care îți este recomandat să te relaxezi, într-un mod cât mai sănătos posibil. Plimbările în natură sunt de neînlocuit.

Pești

În continuare, pot apărea probleme de comunicare (neînțelegeri, mai ales) între ține și partenerul tău/partenera ta de viață. Cu toate acestea, încă din prima zi a săptămânii este posibil a întâlni persoane noi cu care să închei o asociere sau alături de care să mergi pentru o bună bucată de timp (mai de voie, mai de nevoie…). Așteaptă-te că acestea să fie acele persoane care te vor aduce cu picioarele pe pământ, deși la început este posibil să nu ai o arere foarte bună despre acestea. Atât timp cât imaginația ta va completa simțul practic al acestora, este posibil să faceți cea mai bună echipa posibil. Nu pregeta să investești în noi cursuri, dacă de acestea este nevoie pentru a-ți continua evoluția.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.