Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

Îți este recomandat să ai încredere în abilitățile tale de conducător – nu duci lipsă de așa ceva. În aceeași măsură, atunci când dorești să obții ceva, mai ales în zilele care urmează, trebuie să abordezi situațiile într-o manieră directă, clară. Deși ai parte de o imaginație bogată, nu uita să acorzi încredere intuiției tale. Singura persoană care te poate ajută să depășești cu ușurință orice situație neplăcută este exact persoana iubită sau acel om în care ai încredere deplină. Vei avea ocazia de a ieși în evidență în această săptămână (poate chiar în a două zi a acesteia), deci fii atât de persuasiv cât este nevoie, pentru că poți obține ceea ce ți-ai propus. Ultima zi a săptămânii este perfectă pentru a fi petrecută în natură.

Taur

Începi săptămâna dând dovadă de creativitate, practic, aduci câte ceva nou în orice întreprinzi. Alege să realizezi ceea ce îți propui pentru că este momentul să materializezi ideile de care ai avut parte în ultima perioadă. Banii vor veni, în această săptămână, prin intermediul unui membru al familiei, o persoană care este asemeni unui portal prin care șansa ajunge la tine. În special spre sfârșitul săptămânii, exuberanța și voioșia se vor simți în orice moment pe care îl trăiești, indiferent în compania căror persoane te afli. Tot atunci vei găsi răspunsurile de care ai nevoie fără prea mult efort, având parte și de oportunități pentru a face acele schimbări de care ai nevoie, pentru că rutina și ambientul să fie pe gustul tău.

Gemeni

Deși săptămâna nu reprezintă deloc o  perioadă potrivită investițiilor și cheltuielilor mari, totuși, ai putea avea parte de surprize plăcute, în acest domeniu al vieții tale. Cu alte cuvinte, chiar dacă pierzi pe o parte, cu siguranță vei fi câștigat pe altă parte. 25 septembrie este o zi în care bucuriile nu te vor ocoli. Însă, ceea ce nu este neapărat o veste bună este faptul că vei avea mai mult de muncă și mai multe probleme pe care trebuie să le rezolvi (inclusiv probleme de sănătate, minore însă). Îți este recomandat să ai parte de o atenție mărită în ceea ce privește acele noi persoane care apar în viață ta amoroasă; nu te pronunța și nu acordă nimănui credit, cel puțin nu în această săptămână.

Rac

Dacă ai de gând să îți cumperi o casă ori o nouă proprietate sau dacă intenționezi a schimba locul în care stai cu chirie, această săptămâna este perfectă pentru a face aceste demersuri. În rest este indicat să faci tot ceea ce poți pentru a-ți păstra cât mai ridicat nivelul de energie; ești slăbit și acest lucru se poate materializa fie prin mici accidente domestice, fie printr-o oboseală cruntă și asta încă din prima zi a săptămânii. Fii sincer nu doar cu ceilalți, ci și cu ține însuți. S-ar putea ca și credința (sistemul personal de valori, de fapt) să îți fie pusă la încercare, într-un mod neașteptat. Fii pe cât de practic poți fi, deoarece în această săptămână ai toate șansele de a trece cu vederea detaliile importante.

Leu

Ai o mare putere asupra celor din jur, iar această săptămână îți va aduce oportunitatea de a te manifesta asemeni unui îndrumător pentru aceștia. Evident, curajul de a face acele schimbări de care este nevoie, nu trebuie să îți lipsească. Ceea ce ai de făcut este să nu exagerezi, acordându-ți mai multă importantă decât este cazul. Singura zi în care poți exagera și în care poți risca este 25 septembrie, o zi în care aspectul favorabil format de Jupiter cu Uranus acționează, prin intermediul energiilor astrale create, asemeni unui înger păzitor. Ultima zi a săptămânii este perfectă pentru a relua legătura cu acei membri ai familiei cu care de mult nu ai mai discutat. Gândește în termeni universali, în această săptămâna.

Fecioara

Capitolul financiar este din ce în ce mai favorizat; încă, evenimentul de Luna Nouă din semnul zodiacal al Balanței, are rolul de a te propulsa și de a aduce abundență în viața ta – dealtfel, era și momentul. A crede în tine și în învățămintele deprinse după o experiență de viață vastă, reprezintă cheia cu care deschizi porțile succesului. Evită să crezi că alții sunt mai buni decât tine, mai ales atunci când oportunitățile apărute în calea ta pot fi ratate doar pentru atât lucru. 25 septembrie este una dintre acele zile în care te poți vindeca de aproape orice, doar prin puterea gândului. În orice întreprinzi în această săptămână, lasă-ți amprenta.

Balanță

Nu mai sta în umbră, nu te mai ascunde în spatele părerilor celor din jur doar pentru a păstra intactă armonia dintre tine și aceștia. De această dată, din momentul Echinocțiului de Toamna și mai apoi de îndată ce are loc evenimentul de Luna Nouă, se poate spune că a sosit momentul să te evidențiezi, indiferent în ce formă și indiferent de context. Doar așa vei obține din partea celorlalți ajutorul și susținerea de care ai nevoie pentru a-ți vedea visul cu ochii. Cu toate acestea, rămâi calculat și păstrează-ți simțul pragmatic, deoarece este posibil că alții să profite de ceea ce tu deții. Este de preferat să nu crezi tot ceea ce ți se spune, în special în prima zi a săptămânii.

Scorpion

Ceea ce ar fi bine să eviți, în această săptămâna, sunt reacțiile negative și extreme ale celorlalți. Vestea bună este aceea că locul de muncă și imaginea pe care o arăți lumii beneficiază de un suport energetic astral extrem de favorabil, cum de mult nu ai mai avut parte, începând cu 25 septembrie. Păstrează-ți atenția activă, deoarece poți rată oportunități cum rar există. Indiferent despre ce este vorba, dacă simți că poți riscă ceva important pentru ține, poți să o faci fără probleme, s-ar putea să fie cea mai bună mișcare pe care ai făcut-o în ultimii ani. Urmărește-i cu atenție pe acei copii pe care îi întâlnești; este posibil să primești niște mesaje interesante prin intermediul acestora.

Săgetător

Cel mai important pentru tine este să nu te consideri mai important decât ești. Chiar dacă ai ajuns în atenția celor sus-puși, chiar dacă îți este promis ajutorul necondiționat, coboară de pe piedestal și amintește-ți de unde ai plecat, dedicându-ți energia și resursele scopului tău inițial. Pe măsură ce îți dai seama că nu ai nimic de demonstrat, nimănui, se vor îmbunătăți relațiile tale, cu atât mai mult cu cât se pare că acțiunile tale nu sunt foarte transparente. În ultimele două zile ale săptămânii este posibil să primești mesaje din alte lumi, evident, pe căi neconvenționale. Tot atunci ar fi bine dacă ai putea să pleci într-o mică excursie, făcând totul pentru a te relaxa și pentru a te simți bine.

Capricorn

Cam toată agitația și toate încercările prin care ai trecut în ultimii ani ar putea avea efecte pe care să le simți în această săptămână. “Efecte” despre care se poate spune că sunt surprize plăcute, în special în ceea ce privește cariera. Practic, o nouă etapă va începe în viața ta. Toate proiectele personale la care ai lucrat până acum, căutând strategii potrivite, au șansa de a fi realizate. În relațiile personale, tinzi a-i intimida pe cei cu care interacționezi, prin propria-ți apariție, chiar dacă zâmbești și încerci să fii blândețea întruchipată. Tot acum, de îndată ce Jupiter va perfecta aspectul astral favorabil, cu Uranus, respectiv pe 25 septembrie, vei găsi modul prin care să “spargi” toate tiparele de gândire care nu îți mai sunt de folos.

Vărsător

Bucuria pe care ți-o va aduce persoana iubită, în această săptămână, este de neegalat. Se anunță surprize plăcute și în domeniul carierei. Dacă este cazul, ai putea avea parte de ajutorul primit din partea unor persoane a căror situație materială și statut social sunt de invidiat. Este posibil să fii invitat a face parte din anumite grupuri, etiliste; indicat este să te gândești de mai multe ori înainte de a acceptă această invitație, oricât de motivat ai fi să faci acest pas. În schimb, fă-ți timp pentru cei care îți sunt prieteni și care îți cer sfatul sau ajutorul. Și relațiile cu străinătatea își fac loc în programul tău zilnic; pe cât posibil, pregătește-te pentru interacțiuni viitoare cu aceste persoane.

Pești

Cu cât ești mai flexibil în gândire, cu atât mai bine. Evită, însă, să adopți visele altora că și când ar fi ale tale. Chiar dacă îți dorești să te înțelegi cu toți ceilalți că și când ați o mare familie, cu aceleași rădăcini, amintește-ți că nu toți oamenii au evoluat la fel de rapid că și tine. În schimb, nu este o săptămâna favorabilă pentru a împrumuta bani sau alte lucruri de valoare și nici pentru a te baza pe informațiile pe care le primești. În același timp, păstrează-ți intactă credința și fii incoruptibil. Sfârșitul de săptămână te surprinde cu vești bun venite din străinătate sau de la persoane străine de locul în care tu te-ai născut. Nu exagera cu munca, de această dată; ai nevoie de relaxare în aceeași măsură în care ai nevoie de bani.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.