Meta
Realitatea Vâlceană

În numai câteva zile, mulţi şoferi sub influenţa alcoolului, depistaţi în trafic de poliţişti!

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au oprit pentru control, pe drumul judeţean 676, pe raza comunei Slătioara, un autoturism condus de D.F., de 58 de ani,din comuna Lădeşti. Având în vederea că bărbatul în cauză emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***
La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti rutieri din cadrul Secţiei 8 PoliţieRurală Lăpuşata, au oprit pentru control, pe drumul judeţean 676, pe raza comunei Copăceni, un autoturism condus de C.V., de 51 de ani, din comuna Stroeşti. Având în vedere că tânărul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 21.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani, l-au depistat în trafic, pe drumul naţional 64, pe raza comunei Prundeni, pe M.Ş.D., de 33 de ani, din comuna Prundeni, care conducea un autoturism, înmatriculat în Anglia, fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. La solicitarea poliţiştilor, tânărul în cauză a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, însă a acceptat să-i fie recoltate probe biologice de sânge, acesta fiind condus la Spitalul Drăgăşani.

***
În noaptea de 4 spre 5 iunie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti, în colaborare cu Secţia 10 Poliţie Rurală Măciuca, l-au depistat în trafic pe A.Ş.C., de 26 de ani, din comuna Valea Mare, în timp ce conducea o motocicletă de teren pe drumul judeţean 643, din localitate, având o alcoolemie de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că motocicleta pusă în circulaţie pe drumurile publice nu era înmatriculată, iar tânărul în cauză nu deţinea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

***
În dimineaţa zilei de 4 iunie a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea l-au depistat pe S.M., de 31 de ani, din comuna Galicea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 678, din localitate, având o alcoolemie de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

***În seara zilei de 3 iunie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Olăneşti l-au depistat pe D.I., de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 651, pe raza comunei Păuşeşti-Măglaşi, având o alcoolemie de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

***
În dimineaţa zilei de 3 iunie a.c., în jurul orei 06.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea l-au depistat pe P.M., de 49 de ani, din comuna Galicea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 678, din localitate, având o alcoolemie de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

***
La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani, l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 677E, pe raza comunei Ştefăneşti, pe D.C, de 55 de ani, din municipiul Drăgăşani, care conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,81 mg/litru alcool pur în aerul expirat

***
În noaptea de 2 spre 3 iunie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani, l-au depistat în trafic pe P.O.C., de 24 de ani,din comuna Ştefăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Belşugului, din municipiul Drăgăşani, având o alcoolemie de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
*În aceeaşi noapte, în jurul orei 02.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, l-au depistat în trafic pe I.D., de 40 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional 7, pe raza oraşului Călimăneşti, având o alcoolemie de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.