Meta
Realitatea Vâlceană

În weekend, 56 șoferi au rămas fără permise! Amenzi de 103.000 lei pentru abateri de la regimul rutier

POLIȚIȘTII ACȚIONEAZĂ PERMANENT PENTRU PREVENIREA ȘICOMBATEREA PRODUCERII DE EVENIMENTE RUTIERENEGATIVE, ÎN JUDEȚUL VÂLCEA

Și în acest sfârșit de săptâmână, mai exact în perioada 13-15 ianuarie a.c., efectivele rutiere și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat în continuare pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea riscului rutier pe DN 7, DN 64, DN 67,precum și pe DJ/DC din tot județul Vâlcea.

Astfel, polițiștii au verificat 462 de auto, au legitimat 503 persoane și au efectuat 200 de testări de alcool și droguri.De asemenea, pentru abaterile constatate în trafic, au aplicat 332 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de aproximativ 103.000 de lei. Dintre care, 109 pentru nerespectarea regimul legal de viteză, 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, 12 pentru depășire neregulamentară, 4 pentru neacordare prioriate vehicule, 16 pentru abateri ale pietonillor și ale bicicliștilor, iar 189 pentru alte nereguli.

Au fost reținute 56 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe drumurile publice (31 pentru viteza nelegală, 12 pentru depășire neregulamentară, 2 pentru consumul de alcool la volan, 4 pentru neacordare prioritate vehicule și 7 pentru alte abateri). Totodată, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare și au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier, toate pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.