Meta
Realitatea Vâlceană

Încă o LEGE inițiată de deputatul Cristian Buican, importantă pentru producătorii locali, VOTATĂ în Parlament! DETALII, vineri, 24 noiembrie, la Drăgășani

O veste bună!

“ Legea pe care am inițiat-o pentru funcționarea punctelor gastronomice a fost votată de Senat și a primit aviz favorabil în Comisiile Camerei Deputaţilor, care este cameră decizională.
Scopul este acela de a oferi un cadru legal micilor producători din agricultură astfel încât să poată organiza, în propriile gospodării, puncte gastronomice în care turiștii să poată consuma preparate din produse naturale și proaspete.
Pentru a familiariza producătorii locali din județul nostru cu oportunitățile pe care li le oferă viitoarea lege, vineri, 24 noiembrie 2023, ora 14:00, va fi organizată, la KMZ Events în Drăgășani, o întâlnire a promotorilor legii cu producătorii locali, cu cetățenii.
Vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să participați la acest eveniment. Vă asigur, stimați concetățeni că, lucrând împreună, ne vom dezvolta comunitatea și vom crește bunăstarea fiecăruia dintre noi!”, a afirmat deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.