Meta
Realitatea Vâlceană

Incendii în comunele Stoeneşti şi Frânceşti

Pompierii ISU au intervenit prompt!

În data de 28.10.2013, la ora 19.35 pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs în comuna Stoeneşti, satul Bârlogu la un autoturism, proprietatea unei societăţi comerciale.

Până la stingerea incendiului, flăcările au distrus elementele combustibile ale autoturismului din compartimentul motor precum şi din habitaclu. La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins înainte ca flăcările să se propage şi la alte bunuri din apropiere. Cercetările preliminarii arată că flăcările s-ar fi declanşat în urma producerii unui scurtcircuit la instalaţia de alimentare cu energie electrică.

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 28.10.2013, la ora 22.52 pentru stingerea unui incendiu produs în comuna Frânceşti, sat Mănăileşti în gospodăria Elenei V.

Flăcările s-au declanşat într-o bucătărie de vară construită din lemn. Până la stingerea incendiului au ars: structura din lemn a bucătăriei, acoperită cu plăci de azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 35 mp., textile şi aparatură electrocasnică. După aproximativ o jumătate de oră de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins. Cercetările preliminarii arată că incendiul s-ar fi declanşat în urma producerii unui scurtcircuit la instalaţia de alimentare cu energie electrică.

Conform estimărilor, valoarea pagubelor totalizează aproximativ 3000 de lei, iar cea a bunurilor salvate circa 10.000 de lei. (Ş.D.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.