Meta
Realitatea Vâlceană

Începând cu 4 septembrie, Direcția de Evidență a Populației, la etajul al III-lea al River Plaza Mall

O structură a administrației locale s-a mutat în casă nouă: primarul Mircia Gutău a inaugurat noul spațiu al Direcției de Evidență a Persoanelor din River Plaza Mall

Luni, 4 septembrie, primarul Mircia Gutău a inaugurat noul spațiu al Direcției de Evidență a Persoanelor situat la etajul al III-lea al River Plaza Mall. Noua locație este folosită de structura municipală cu titlu gratuit, în baza unui contract de comodat cu proprietarul complexului comercial, și asigură condiții substanțial mai bune de interacțiune cu cei care doresc să obțină acte de identitate sau de stare civilă.

DEP vine acum în întâmpinarea cetățenilor cu patru ghișee pentru depunerea de documente în vederea emiterii actelor de identitate, un ghișeu pentru eliberarea actelor de identitate, două ghișee pentru depunerea și eliberarea actelor de stare civilă și o casierie pentru plata, cu numerar sau cu card bancar, a taxelor impuse de lege. Ordonarea solicitanților se face prin bonuri eliberate de un automat, iar până la anunțarea numărului de ordine, aceștia pot aștepta într-o zonă confortabilă, special amenajată și mobilată.

Prin intermediului unui ecran video sunt prezentate documentele necesare și programul de funcționare al ghișeului dedicat pentru fiecare tip de acte eliberate, iar pe același nivel funcționează un grup sanitar. Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Râmnicului asigură servicii specifice atât pentru locuitorii municipiului, cât și pentru cei ai localităților Dăești, Bujoreni, Stoilești, Nicolae Bălcescu, Milcoiu, Golești, Runcu, Dănicei și Ocnele Mari.

Alături de primarul Mircia Gutău, la inaugurarea noului sediu al DEP au mai participat ambasadorul Turciei în România, E.S. Özgür Kıvanç Altan, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, prefectul județului, Mihai Oprea, proprietarul River Plaza Mall, Omer Susli, alături de alți oficiali de la nivelul municipiului și județului.

Cu această ocazie, edilul-șef a i-a mulțumit deținătorului complexului comercial pentru disponibilitatea de a pune la dispoziție în mod gratuit spațiul în care va funcționa Direcția de Evidență a Persoanelor și a subliniat că investițiile realizate de primărie în modernizarea spațiilor în care funcționează structurile cu activitate intensă de relații cu publicul sunt o dovadă a respectului pe care Municipalitatea îl manifestă pentru cetățeni și a preocupării continue pentru confortul acestora.

Din aceleași considerente, în urmă cu trei ani a fost inaugurat noul sediu al Direcției Economico-Financiare de la Arenele „Traian”, iar în toamna anului 2021 a fost dat în folosință sediul Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto de pe Splaiul Independenței.

3 Comments for “Începând cu 4 septembrie, Direcția de Evidență a Populației, la etajul al III-lea al River Plaza Mall”

  1. Excellent to the point article and news.. Well appreciated, My sites: live dealer casinos

  2. I have recently started a website, the info you offer on this website has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

  3. certainly like your web site but you need to test the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to inform the truth however I will surely come again again.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.