Meta
Realitatea Vâlceană

Între 15 mai- 30 iunie, crescătorii de bovine pot depune cererile pentru CNDP 2012

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Vâlcea informează potențialii beneficiari, precum și publicului interesat, că pot depune, în perioada 15 mai – 30 iunie 2012, cererea de plată aferentă anului 2012, în cadrul “Plăților naționale directe complementare – sector zootehnic, specia bovine” la sediul instituției situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Oituz, nr.7.

De acest sprijin pot beneficia producătorii agricoli, crescători de bovine, persoane fizice, persoane juridice și/sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau familiale.

,,Pe această cale vă aducem la cunoștință faptul că începând cu data de 6 iunie 2012 solicitările pentru sprijinul financiar CNDP la specia bovine se vor putea depune și la Centrul Local Bălcești, situat în localitatea Bălcești, strada Petrache Poenaru (clădirea Romtelecom), în zilele de 6, 11, 18, 25 iunie a.c., date la care un reprezentant al APIA CJ Vâlcea se va deplasa la Centrul Local Bălcești pentru a prelua cererile fermierilor interesați în obținerea acestei forme de sprijin în agricultura zootehnică.

De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 5 iunie 2012 solicitările pentru sprijinul financiar CNDP la specia bovine se vor putea depune și la Centrul Local Horezu, situat în localitatea Horezu, strada Tudor Vladimirescu, bl. R2, et. 1.

Reamintim că, data limită până la care se pot depune cererile pentru a beneficia de sprijin financiar CNDP – zootehnie pentru specia bovină este 30 iunie 2012,”a precizat directorul executiv APIA, Adrian PINTEA.

Carmen CĂLIN

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.