Meta
Realitatea Vâlceană

Investiție, inagurată la Sălătrucel! Urmează și modernizarea DJ 703 G

La invitaţia primarului comunei Sălătrucel, Nicolae Sima, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a participat miercuri, 6 martie a.c., la Sălătrucel, la inaugurarea unor lucrări de dezvoltare a infrastructurii rutiere din comună, lucrări realizate printr-un proiect finanţat cu fonduri europene, prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

Cu acest prilej, președintele CJ l-a felicitat pe primarul comunei Sălătrucel pentru investiţiile realizate, de care se vor bucura, atât locuitorii uliţelor Valea Bodii, Drăgiceşti, Grecu, Bucea, Mierloi, Căzăceşti şi La Frunţeanu, care au, de-acum, drumuri asfaltate, cât ceilalţi locuitori ai comunei care vor folosi podul peste pârâul Coiscă, construit, prin acest proiect, în punctul ”La Bănăţeni”.
De altfel, în zonă, are un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere şi Consiliul Judeţean Vâlcea, în parteneriat cu Oraşul Călimăneşti, Comuna Berislăveşti şi Comuna Sălătrucel. Este vorba de Drumul Judeţean 703 G care porneşte din DN 7CC, localitatea Jiblea Veche (oraşul Călimăneşti), traversează comunele Sălătrucel şi Berislăveşti, până la limita cu judeţul Argeş şi se continuă în judeţul Argeş (Regiunea Sud-Muntenia), până la intersecţia cu DJ 703H, în localitatea Suici, zona unde este prevăzută realizarea tronsonului de autostrada A1 Piteşti – Sibiu.
Lungimea acestui drum care urmează să fie modernizat este de 12,65 km, iar valoarea totală a proiectului, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, este de 84.120.609,31 lei.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.