Meta
Realitatea Vâlceană

Investiţii pentru copii în cartierul Nord: un nou loc de joacă, inaugurat la Grădiniţa Nord 1

Joi, 23 noiembrie 2017, primarul Mircia Gutău a inaugurat noul loc de joacă în suprafaţă de 252 mp realizat la Grădiniţa Nord 1.
Modernizarea s-a efectuat prin realizarea stratului suport pe care sunt amplasate echipamentele de joacă: a fost păstrat un echipament care se prezenta în stare bună, fiind doar revopsit şi s-au amplasat alte 5 echipamente noi şi moderne (un balansoar pentru 4 persoane, un tobogan, un carusel, un leagăn cu 2 scaune şi un balansoar de 2 persoane), precum şi 3 aparate de fitness. Stratul suport s-a facut prin aplicarea unui strat de granule de cauciuc, un strat de granule colorate în masă, peste care s-a aplicat un strat de protecţie UV, montându-se totodată şi membrane antivegetative pe copaci şi scoarţă de pin decorativă.
Cu ocazia acestui eveniment, la care au participat şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, edilul-şef a dat asigurări că toate unităţile de învăţământ din municipiu vor beneficia de lucrări de modernizare, iar directoarea Grădiniţei Nord 1, Mihaela Băluţă, a mulţumit conducerii Primăriei pentru această investiţie foarte importantă pentru preşcolarii care învaţă şi se joacă aici.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.