Meta
Realitatea Vâlceană

Ion Spîrleanu, un primar devotat comunei Crețeni

Concetățenii săi votează pentru continuitate!

Comuna Crețeni este condusă de un primar ambițios și energic, devotat comunității locale, fapt ce-l recomandă pentru continuarea activității sale la primărie, adică pentru al treilea mandat. Edilul Ion Spîrleanu merge zilnic pe teren, iar atunci când este la biroul de la Primărie răspunde la toate solicitările cetățenilor. După cum veți vedea, obiectivele realizate de Ion Spîrleanu în mandatul trecut nu sunt puține și asta-l face să-și învingă adversarii la aceste alegeri, prin rezultatele muncii pe care a prestat-o în folosul comunității locale. Ion Spârleanu candidează pentru un nou mandat din partea USL.

Prioritatea în mandatul 2008-2012 a constituit-o construirea a trei poduri peste râul Pesceana ce leagă satele componente ale localității Crețeni, urmate de alimentarea cu apă a comunei, modernizarea Școlii Generale, a dispensarului, amenajarea unui teren cu gazon sintetic și nocturnă etc.

În mandatul 2008-2012, una dintre priorități a fost construirea a trei poduri peste râul Pesceana, ce leagă satele componente ale acestei localități: podul care leagă satul Crețeni de Streminoasa, podul peste pârâul Negrăpița și cel care leagă satul Crețeni de Mrenești. Aceste obiective s-au construit cu fonduri de la bugetul local și de la Consiliul Județean, valoarea lor fiind de 1.800.000 lei. Podurile trebuiau realizate pentru că înainte de executarea lor se circula foarte greu. Alte investiții au fost introducerea alimentării cu apă, modernizarea școlii Generale Crețeni, înființarea unui Centru de zi pentru copiii aflați în situații de risc, în cadrul programului. Un alt proiect pe care îl avem în implementare este asfaltarea a 4,5 kilometri de drumuri de interes local, investiție pentru care urmează să ținem licitația și vrem ca până la finele acestui an să o finalizăm.
Trebuie s
ă mai menționez că în anul 2009, în comuna noastră a fost finalizat proiectul alimentării cu apă. Acest proiect s-a ridicat la valoarea aproximativă de 3.100.000 lei, fondurile fiind obținute pe OG 7/2006. În total, alimentarea cu apă, cu extinderile care s-au efectuat pe parcurs, are o lungime de 27 kilometri de conductă stradală. Comuna Crețeni are introdusă conductă de apă în 98 la sută din localitate. Totodată, a fost modernizat dispensarul din localitate. Aici a fost montată o centrală termică, s-a introdus un sistem de apă caldă și s-au construit grupuri sanitare moderne ș.a., valoarea acestor lucrări fiind de 80.000 lei. Mai putem vorbi și de renovarea unei clădiri cu destinație de adăposturi în cazul unor situații de urgență. O altă investiție  ar fi amenajarea unui teren cu gazon sintetic și nocturnă, valoarea investiției ridicându-se la suma de 130.000 lei. De asemenea, școala a fost dotată cu microbuz școlar pentru transportul elevilor.

Mesajul primarului Ion Spîrleanu pentru locuitorii comunei Crețeni: „ Îi îndemn să se prezinte la vot în număr cât mai mare și să voteze, consider eu, cu acela care a încercat să facă ceva pentru comunitatea locală!”.

Concetățenilor mei le transmit să fie încrezători că îmi voi da toată silința ca proiectele aflate în derulare să fie finalizate, dar și altele pe care mi le-am propus spre realizare. De asemenea, îi îndemn să se prezinte la vot în număr cât mai mare și să voteze, consider eu, cu acela care a încercat să facă ceva pentru comunitatea locală. Toată munca depusă până în prezent nu am realizat-o de unul singur, ci împreună cu echipa mea și viceprimarul Mihail Cătălin Zugravu, dar și cu sprijinul consilierilor locali, prin filtrul cărora au trecut toate aceste proiecte”, ne-a declarat primarul Ion Spîrleanu.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.