Meta
Realitatea Vâlceană

Îşi vrea Costi Rădulescu primarii în Parlament?

Ani de zile, primarii PSD care şi-au dorit mai mult de la partid, au primit un politicos „Vă mulţumim pentru efort şi munca depusă, vă mai aşteptăm pe la noi”. Adică, oamenilor li s-a explicat că ei trebuie să fie mândri cu funcţiile de edili şi să-i lase pe alţii, mai amărâţi, să candideze pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Uite-aşa, edili destoinici precum Dumitru Pearcu din Tomşani şi Sorin Ghiţă din Vlădeşti au trebuit să mai stea o tură, să-şi administreze localităţile şi să se uite lung după „domnii” plecaţi în sejur la Parlament.
Pentru că tot spune Constantin Rădulescu că partidul s-a schimbat, noi credem că ar trebui să le permită edililor săi cu care se mândreşte odată la patru ani, să facă pasul înainte. Dacă ai un primar ca Ghiţă, e păcat să nu-i dai şansa de a merge în Parlament pentru a-şi pune experienţa în slujba unui întreg judeţ, nu doar a unei comune, fie ea şi limitrofă municipiului Râmnicu Vâlcea. Iar primarii ar trebui şi ei, la rândul lor, să ţipe mai tare că li se cuvine, nu să se tot dea la o parte pentru doamnele şi domnii din primele rânduri, care prea rar îşi murdăresc pantofii pe uliţele judeţului.
Dacă va fi sau nu aşa, vom vedea peste doar câteva săptămâni. Până atunci, cele mai mari şanse le au tot cei obişnuiţi deja să-şi odihnească oasele în confortabilele fotolii din cele două camere ale Parlamentului. Laurenţiu Coca şi Romeo Rădulescu au început deja să tropăie de nerăbdare (meritat, zicem noi), iar în spatele lor îşi aşteaptă rândul Daniela Oteşanu, Gheorghe Mihăilescu şi alţii. Iar dacă o mai rămâne loc, poate intră şi un primar în competiţie. Unul cu gura mare, că tăcerea în politică nu e în niciun caz de aur, ci aduce a prostie crasă!
Anemona Tănase

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.