Meta
Realitatea Vâlceană

Jelena Trifunovic a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea

Sportiva în vârstă de 28 de ani vine prin transfer de la SCM Craiova și are drept de joc pentru formația vâlceană.

Jelena a evoluat la echipe puternice ale handbalului european, printre care amintim ZRK Buducnost sau RK Podravka Koprivnica și a câștigat Cupa EHF alături de SCM Craiova.

Așadar, în plin sezon, campioana României la handbal feminin își întărește echipa cu încă o jucătoare de calibru. Bine ai venit alături de SCM Râmnicu Vâlcea, Jelena Trifunovic!

Duminică, la Ludwigsburg, SCM joacă meciul decisiv pentru calificarea în Main Round contra campioanei Germaniei, Bietigheim. Învingătoare cu 34-27 în tur, oltencele au de apărat acum acel rezultat. Un punct obținut sau chiar o înfrângere la maximum 6 goluri le duce pe vâlcence în postura de favorite la calificare. Altfel, totul va depinde de ultimul meci, cu liderul Brest, de la Rm. Vâlcea, din 16 noiembrie 2019!

După cum v-am mai informat, SCM Rm. Vâlcea nu trece prin cea mai bună perioadă. Înfrângerea la limită cu Buducnost, 20-21, din etapa trecută a Ligii Campionilor, a afectat mult echipa. Campioana României a pierdut apoi, miercuri, la Bistrița, 19-24, primul meci din actualul sezon al Ligii Naționale.

Însă avem încredere că vin și vremuri mai bune! Forța SCM Râmnicu Vâlcea!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.