Meta
Realitatea Vâlceană

Joi, 10 mai 2018, se deschide CINEMA CITY în Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, îşi deschide, în sfârşit, porţile pentru cinefilii din Vâlcea. Cel de-al 26-lea multiplex al Cinema City în România se va deschide joi, 10 mai, în Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea.

Odată cu deschiderea acestui multiplex, Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România – aduce, astfel, şi la Râmnicu Vâlcea experienţe cinematografice spectaculoase, emoţii autentice, condiţii de vizionare la cele mai înalte standarde, precum şi cele mai aşteptate filme, care vor putea fi urmărite simultan cu premierele din marile capitale ale lumii.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 17 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş,Timişoara și Galați. În total, Cinema City operează 25 de multiplexuri, cu 223 de săli şi 40.061 de locuri.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.