Meta
Realitatea Vâlceană

La invitația deputatului Neață: Reprezentanții Departamentului pentru muncă și justiție socială, prezenți în județul Vâlcea!

Marți, 2 iulie 2019, în județul Vâlcea, a avut loc ședința Departamentului pentru muncă și justiție socială.
Lucrările au fost conduse de coordonatorul departamentului, Adrian Solomon, care este și președintele Comisiei pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților.

La ședința a participat și Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea. Acesta a prezentat parlamentarilor din cadrul departamentului și secretarului de stat Adrian Rândunică, din cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale, principalele probleme cu care se confruntă oamenii din județul nostru.

Departamentul este laboratorul în care se generează, formalizează și se programează liniile de acțiune pe parte de muncă și protecție socială.
Monitorizeaza activitatea Ministerului muncii și a instituțiilor cu atribuții în domeniu, identificând pentru fiecare etapă, cele mai potrivite soluții care asigure un cadru de muncă și social cât mai bun pentru oameni.
“Ca și vicepreședinte al Departamentului de muncă și justiție socială responsabilitatea mea este aceea de a monitoriza problemele militarilor, a pensionarilor și a pensionarilor militari și de a găsi soluțiile cele mai corecte pentru rezolvarea lor. Prin inițiativele legislative depuse și prin tot ceea ce facem, echipa PSD Vâlcea a demonstrat că își respectă promisiunile făcute în campania electorală, că preocuparea cea mai importantă este aceea de a crea un cadru legal care să conducă la deschidere față de cetățean, creștere economică și bunăstare în rândul românilor!
Mulțumesc colegilor mei pentru că au dat curs invitației mele de a susține această ședință în județul nostru!”, a declarat deputatul vâlcean, Eugen Neață.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.