Meta
Realitatea Vâlceană

La invitația Teatrului Municipal „Ariel”, magicianul vine la Râmnicu Vâlcea

Teatrul Municipal „Ariel” continuă stagiunea estivală cu o serie de spectacole pentru copii, avându-l ca protagonist pe celebrul Magician, și anume pe actorul Marian Râlea.
Aceste spectacole ce fac parte din programul „La Strada”, program de evenimente artistice cunoscut de publicul vâlcean din 2018.
Spectacolele se vor juca, începând cu ora 19:00, la Arenele Traian, pe 14, 15 și 21 august, dar și pe 6 septembrie 2020, fiind organizate sub patronajul Primăriei Municipiului „Râmnicu Vâlcea”. Așadar, Teatrul „Ariel” încă nu a luat vacanță. Iar Magicianul vă așteaptă la teatru!

DRUMUL LUI FĂT FRUMOS
14 august, ora 19:00, la Arenele Traian
spectacol pentru copii – spectacol invitat

Preț bilet 10 lei – Rezervări 0741287911

Scurtă descriere a spectacolului:
Pe drumul lui Făt Frumos cei mici îi vor întâlni în acest an pe Bunii și Răii din poveștile românilor. Cunoașterea poveștilor și a basmelor noastre de către cei mici este o promisiune pe care am făcut-o „moșilor” noștri și pe care avem datoria să o împlinim. Pornind de la premiza că mitologia națională trebuie să facă parte din educația copiilor, festivalul își propune punerea în valoare a poveștilor românilor cu ajutorul jocului și a formelor teatrale! Caracterul evenimentelor va fi unul interactiv, copiii participanți devenind astfel eroii din povești.

* * *
JUDECATA POVEȘTILOR
15 august, ora 19:00, la Arenele Traian
spectacol pentru copii – spectacol invitat

Preț bilet 10 lei – Rezervări 0741287911
Scurtă descriere a spectacolului:
Oare lupul este atât de vinovat precum scrie în poveste? În poveștile noastre cei răi nu sunt chiar atât de răi… A venit momentul să judecăm împreună poveștile și astfel să aflăm care este adevărul!

* * *
Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, urmăriți:

http://www.arieltheatre.ro/

https://www.facebook.com/teatrul.ariel/

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.