Meta
Realitatea Vâlceană

La un pas de victorie! SCM a făcut egal cu Thuringer (32-32)

• Sâmbătă seara, 4 februarie, SCM Râmnicu Vâlcea, care se confruntă cu mai multe absenţe din cauza accidentărilor, a evitat înfrângerea după ce a fost condusă la cinci goluri, dar în ultimele secunde a scăpat printre degete victoria, după ratând ultimul atac.


După un început favorabil echipei vâlcene care a condus cu trei goluri, echipa germană a revenit puternic în joc și a înregistrat prima repriză în avantaj pe tabela de marcaj.
A doua repriză a fost foarte agitată, din punct de vedere al jocului, astfel oaspetele reușind sa conducă la un moment dat cu 5 goluri. Spre finalul reprizei secunde, SCM revine în joc, conducând în ultimul minut cu un gol avans. În ultima fază de atac a echipei germane s-a produs egalarea în urma unei aruncări de la șapte metri, spre dezamăgirea suporterilor vâlceni!

Echipa vâlceană a terminat la egalitate cu echipa germană Thuringer HC, 32-32 (16-17), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din Grupa D a competiţiei feminine de handbal EHF European League.

Înaintea partidei Paris 92 – Praktiker-Vac, care va avea loc sâmbătă seara, 11 februarie 2023, în clasament, Thuringer HC ocupă primul loc, cu 7 puncte, urmată de SCM Râmnicu Vâlcea, 3 puncte, Paris 92, 2 puncte, Praktiker-Vac, 2 puncte.

Așadar, în runda următoare vor avea loc partidele Thuringer HC-Praktiker-Vac (12 februarie) şi SCM Râmnicu Vâlcea-Paris 92 (11 februarie).
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.