Meta
Realitatea Vâlceană

Lansarea cărții “25 DE ANI ÎNTRE GENTLEMANI ȘI PROSTITUATE”, autor TRAIAN GUMINSKI

Vineri, 17 mai 2019, ora 14.00, la Biblioteca Județeană “Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, jurnalistul Traian Guminski își lansează cartea “25 DE ANI ÎNTRE GENTLEMANI ȘI PROSTITUATE”.


Râmnicul este un oraș foarte frumos, cochet, în care locuitorii se cam știu între ei, însă suntem curioși câți se vor recunoaște (câți au curaj!) în culegerea de povești în care protagoniști sunt, după cum susține autorul, politicieni, ziariști, oameni din mediul de afaceri și administrativ al județului Vâlcea, oameni pe care Traian Guminski i-a cunoscut în 25 de ani de gazetărie.
Printre invitații speciali care vor lua cuvântul la lansarea cărții se numără profesorul Ion Predescu, critic literar și dascăl al autorului, Remus Grigorescu, directorul Bibliotecii Județene Antim Ivireanul și alți invitați de marcă.
Așadar, nu ratați o lansare de carte inedită a ziaristului Traian Guminski, vineri 17 mai 2019, la Bibliotecă! Evenimentul se preconizează a fi plin de surprize! Implicit, după ce vor citi cartea, se vor amuza unii, se vor supăra alții, însă realitatea nu ar trebui să deranjeze pe nimeni, din contră, fiecare să ne asumăm și să ne bucurăm de viață cum știm mai bine.
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.