Meta
Realitatea Vâlceană

Liberalii râmniceni strâng semnături pentru o Românie normală!

Luni 19.08.2019, de la ora 17.00, în centrul Râmnicului, la Ceas, a avut loc deschiderea oficială a acțiunii de strângere de semnaturi pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis, pentru un nou mandat în funcția de Președinte al României. La acest eveniment au participat peste 70 de liberali vâlceni.

După întâlnirea din centrul Râmicului, liberalii prezenți au plecat pe diferite trasee din oraș pentru a le explica locuitorilor din municipiu că semnătura pentru un nou mandat al lui Klaus Iohannis în fruntea țării reprezintă drumul către o Românie normală, reprezentată cu demnitate la nivel internațional.

Liberalii râmniceni consideră că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidențiale și îndeamnă toţi râmnicenii care îşi doresc normalitate, o ţară în care domenii precum educaţia și sănătatea să ocupe locul pe care-l merită, iar mediul economic să-şi recapete importanţa cuvenită, să îl voteze pe Klaus Iohannis la alegerile din această toamnă.
Organizația municipală a PNL își propune să strângă peste 13.000 de semnături în perioada imediat următoare în municipiul Râmnicu-Vâlcea și anunță public că membrii PNL vor fi prezenți zilnic pe străzile din Râmnic.
Din păcate, evenimentul organizat de noi a fost umbrit de atitudinea reprobabilă a administrației publice locale din municipiul Râmnicu-Vâlcea. Astfel, din pură coincidență și fără nici un pic de jenă, cei ce vremelnic conduc primăria municipiului Râmnicu-Vâlcea au considerat, într-un total dispreț față de regulile democratice, să saboteze campania de strângere de semnături a liberalilor din municipiu. Astfel, după ce PNL a depus încă din data de 8.08.2019 o solicitare pentru amplasarea a 9 (nouă) corturi în Râmnic pentru strângerea de semnături, luni, 19.08.2019, administrația publică locală din Râmnic a aprobat doar una din cele 9 locații. Considerăm acest comportament ca fiind unul abuziv, un gest de sfidare la adresa râmnicenilor. Ne exprimăm pe această cale indignarea față de acest comportament discreționar și le reamintim actualilor conducători din Râmnic că salariile și indemnizațiile lor sunt plătite din banii contribuabililor și sunt acolo pentru a fi în slujba cetățenilor, nu pentru a se folosi de pârghiile puterii pentru a pune bețe în roate adversarilor politici”, au declarat liberalii vâlceni.

”Luni a avut loc deschiderea oficială a acțiunii de strângere de semnaturi pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis, pentru un nou mandat în funcția de Președinte al României. M-am bucurat, alături de peste 70 de colegi liberali să văd că râmnicenii ne primesc cu căldură și deschidere și că își doresc o Românie în care să-și poată crește copiii. Însemnă că suntem pe drumul cel bun și sunt convinsă că domnul Președinte Klaus Iohannis va câștiga aceste alegeri, deschizând astfel drumul spre o Românie normală. Nu pot să nu remarc atitudinea reprobabilă a administrației publice locale din municipiul Râmnicu-Vâlcea cu privire la solicitarea PNL privind amplasarea unor corturi pentru acțiunea de strângere de semnături. Îmi exprim convingerea că astfel de comportamente nedemocratice și abuzive vor fi sancționate la vot de către râmniceni, iar cei care le practică vor fi trimiși la lada de gunoi a istoriei, acolo unde le este locul”, a declarat Claudia-Mihaela Banu, președinte interimar PNL Râmnicu-Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.