Meta
Realitatea Vâlceană

Loc de joacă modernizat, la Grădiniţa ”Dumbrava Minunată”. Municipalitatea va construi şi sală de sport la Şcoala Nr. 4

Marţi, 12 decembrie 2017, în prezenţa primarului Mircia Gutău şi a viceprimarilor Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, a avut loc inaugurarea lucrărilor de modernizare a locului de joacă de la Grădiniţa ”Dumbrava Minunată” din zona Calea lui Traian – Sud.
Pe o suprafaţă reabilitată de aproximativ 370 mp au fost montate trei echipamente noi de joacă, au fost reabilitate alte patru, deja existente, împreună cu cinci seturi măsuţă-băncuţă, s-au montat coşuri de gunoi şi s-au amplasat băncuţe. Nu au fost uitaţi nici părinţii celor mici care, în timpul în care aceştia se joacă, îşi pot menţine condiţia fizică la cele două echipamente de fitness montate aici. La eveniment a fost prezent şi prof. Mihai Fârtat, directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 4, în a cărei administrare funcţionează Grădiniţa ”Dumbrava Minunată”.
Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a mulţumit personalului din Primărie care duce la bun sfârşit sarcinile încredinţate având ca rezultat numeroase investiţii de durată şi de calitate şi a anunţat că, în cursul anului 2018, Municipalitatea intenţionează construirea unei săli de sport, din bugetul propriu, la Şcoala Gimnazială Nr. 4.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.