Meta
Realitatea Vâlceană

Locuri de muncă în Danemarca şi Portugalia, la cules de mazăre

• Termen limită de trimitere a CV-ului: 03.12.2017.
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în prima parte a lunii decembrie 2017, la Târgu Jiu (judeţul Gorj) şi Slobozia (judeţul Ialomiţa), selecţia locurilor de muncă pentru sectorul agricol – cules mazăre. Este vorba de 200 de locuri oferite de firma GREENPEAS din Danemarca (100 de locuri sunt pentru Portugalia).
Cerinţe: vârsta minimă 18 ani; muncă fizică grea, indiferent de climă; automotivare pentru munca în acord. Durata contractului este: a). pentru Portugalia – perioada martie-iunie 2018; program de lucru: 30-40 ore, 6 zile/săptămână; b). pentru Danemarca – perioada iunie-septembrie/ octombrie 2018, program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână. Limba străină: limba engleză, nivel minim. Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze (sau legislaţiei portugheze pentru locurile de muncă din Portugalia). Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk Alte beneficii: 1). pentru locurile de muncă din Portugalia: cazarea se face în case echipate cu toate utilităţile; taxa de cazare plătită de lucrător/pe lună este de 100 – 120 euro, incluzând consumul/ utilităţile; 2). pentru locurile de muncă din Danemarca: cazarea se face în rulote; în camping sunt disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat, internet Wireless; taxa de cazare plătită de lucrător/pe zi este de 8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa şi electricitatea. Transportul dus-întors România-Danemarca/Portugalia este în responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.
Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.
„În ceea ce priveşte modul de aplicare, candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecţia aplicanţilor se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face de către consilierii EURES. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiilor vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu. Termen limită de trimitere a CV-ului: 03.12.2017. Informaţii suplimentare se pot obţine pe site-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro, site-ul AJOFM Vâlcea: www.valcea.anofm.ro sau la sediul agenţiei din Rm.Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. III, cam. 302, Compartiment EURES, telefon: 0350419715”, a declarat Marius Ion Năfliu, directorul AJOFM Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.