Meta
Realitatea Vâlceană

LUCRĂRILE de RESTAURARE a MUZEULUI NICOLAE BĂLCESCU, continuate de ALT CONSTRUCTOR


“În urmă cu ceva timp anunțam, cu bucurie, începerea lucrărilor de restaurare, dotare și punere în valoare a Muzeului Memorial Nicolae Bălcescu.

Din păcate, ca urmare a neîndeplinirii obligațiilor contractuale de către antreprenor, am fost nevoiți să reziliem contractul de lucrări.

Am reluat procedura de atribuire a contractului de lucrări și, cu voia Lui Dumnezeu și cu ajutorul colegilor mei din Consiliul Județean, pe 8 noiembrie am semnat, alături de noul constructor, un alt contract pentru finalizarea lucrărilor la acest obiectiv de investiții”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lucrările rămase de executat, în procent de 71% și cu o valoare de cca 2,1 milioane euro, urmează a fi realizate în termen de 10 luni.

Acestea vizează Conacul, Biserica și Parcul ansamblului muzeal Nicolae Bălcescu și constau în: lucrări de rezistență, de arhitectură și de restaurare, refacerea instalațiilor electrice, termice și sanitare, dar și dotarea cu mobilier și amenajarea parcului.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.