Meta
Realitatea Vâlceană

Luna martie, Luna Femeii! 8 Martie, La Mulţi Ani!

Mama, primul cuvânt rostit, atât de plin de semnificaţii, de întrebări, de dragoste. Mama… a fost primul univers de îndată ce am apărut pe lume, prima privire, prima atingere. Mama e modelul nostru uman de răbdare, înţelepciune, dragoste. Mama e o luptătoare… s-ar da pe sine însăşi pentru copiii ei, s-ar oferi să sufere in locul lor în momentele grele şi, de fapt, asta şi face de multe ori pe ascuns. Mama e cea mai frumoasă femeie de pe pământ, acea frumuseţe naturală şi blândă pe care nu o poţi găsi decât pe chipul ei. E o frumuseţe care se simte mai mult decât s-ar vedea. E acea frumuseţe încununată de înţelepciune, de sfaturi pline de dragoste, de Hristos.
Mama e singura persoană care te cunoaşte din priviri, căreia nu trebuie să îi mărturiseşti că ceva nu merge bine, ea poate pătrunde şi citi înlăuntrul tău mai profund decât te-ai putea gândi. De atâtea ori vulnerabilă şi prea-fragilă emoţional, totuşi sensibilitatea ei este de nepreţuit… oare de câte ori nu am fost iertaţi, scuzaţi, ocrotiţi de mamă?
Câte nu s-ar mai putea adăuga la acest scurt portret al femeii care te-a crescut şi care continuă să îţi poarte de grijă zi de zi?
Poate că nu toate trăsăturile de mai sus le regăseşti în mama ta, poate că ai mai avea de scăzut sau de adăugat… Oricum ar fi, spune-i astăzi ceva frumos, izvorât din inima ta. Copilăreşte pentru o clipă, scotoceşte prin valiza învechită de cuvinte preţioase pe care cu greu le mai foloseşti şi spune-i ce înseamnă ea pentru tine.
Iar pentru cei care nu mai avem mamă, mai ales azi, e momentul să înălţăm o rugăciune pentru ea de laudă şi multumire pentru darul cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat viaţa: Mama!
Realitatea Vâlceană” urează un sincer şi călduros „La
Mulţi Ani
!” femeilor şi tuturor mamelor din lumea întreagă!

1 Comment for “Luna martie, Luna Femeii! 8 Martie, La Mulţi Ani!”

  1. Wow, incredible weblog structure! How long have you ever been blogging for?
    you made blogging glance easy. The whole glance of your website is magnificent, let alone the content material!

    You can see similar here sklep online

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.