Meta
Realitatea Vâlceană

Magazinul DIANA gourmet, pentru gusturi rafinate

Vineri, 7 aprilie 2017, la ora 17.00, în Piaţa Centrală din Râmnicu Vâlcea (lângă magazinul Poiana), s-a deschis primul magazin DIANA gourmet cu produse premium şi bio, amplasat în cea mai aglomerată zonă a oraşului Râmnicu Vâlcea, modernizată recent de municipalitate.

DIANA gourmet

Experimentează gusturi rafinate!

DIANA gourmet a luat naştere din dorinţa de a deschide în Râmnicu Vâlcea primul magazin dedicat exclusiv produselor alimentare premium şi bio şi de a oferi vâlcenilor accesul la produse de calitate superioară, perfecte pentru un stil de viaţă sănătos şi armonios. Pe scurt, compania DIANA şi-a propus să transforme mersul la cumpărături într-o experienţă senzorială şi mai provocatoare.

De la idee şi până la execuţia acesteia, cuvântul-cheie a fost „calitatea”, mag
azinul fiind poziţionat pe segmentul premium, dar şi al produselor bio, o categorie extrem de pretenţioasă. Alegerea sortimentaţiei a fost unul dintre cele mai dificile procese, întrucât am dorit să aducem unele produse în premieră pe piaţa vâlceană, oferite într-un spaţiu comercial care să exceleze prin calitate, funcţionalitate, inovaţie şi design. Oferta porneşte de la produse si preparate din carne, alimente de bază şi ajunge până la raftul de cosmetice, traseu pe care simţurile cumpărătorilor sunt pe deplin provocate de calităţile şi de aspectul produselor, alese cu multă grijă.

O atenţie deosebită a fost acordată bineînţeles zonei cu produse şi preparate din carne DIANA, loc în care clienţii pot descoperi produse premium, de la carne de porc şi de oaie, până la carne de vită, proaspătă şi suculentă, iar pentru pasionaţii de bucătărie, surprize gourmet.
Sortimentele din ofertă se vor diversifica pe măsura intensificării dialogului cu cumpărătorii.

Primul magazin DIANA gourmet, inaugurat vineri, 7 aprilie 2017 la Râmnicu Vâlcea, poate fi văzut în acelaşi timp şi ca o extensie a reţelei de magazine DIANA, care numară în prezent 44 de unităţi, aflate toate la capătul comercial al abatorului şi al fabricii de mezeluri DIANA.

Adina Crăciunescu, marketing manager

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.