Meta
Realitatea Vâlceană

Mândria județului: Foste și actuale generații de aur, premiate la Gala Sportului Vâlcean 2019

Sâmbătă, 27 decembrie 2019, a avut loc Gala Sportului Vâlcean, eveniment organizat de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și Consiliul Județean Vâlcea.

Cu acest prilej, întreaga echipă, staff-ul și conducerea SCM au primit diplome de excelență pentru rezultatele deosebite obținute în 2019: titlul național, medalie de argint în Cupa României și accederea în Main Round Champions League.
Un premiu special au primit la Gala Sportului Vâlcean cele trei vicecampioane mondiale de la SCM: Alicia Fraga Fernandez, Marta Lopez și Mireya Gonzalez.

Generațiile de aur ale sportului vâlcean, premiate


“Sunt bucuros și onorat să premiez sportivii de performanță vâlceni, care au obținut rezultate deosebite în anul 2019 și de care suntem mândri! Felicitări tuturor!”, a declarat primarul Mircia Gutău.

“Gala Sportului Vâlcean este un eveniment despre cei buni și totodată, despre cei care se bucură pentru performanțele pe care sportivii le-au adus județului Vâlcea. Cei buni sunt cei care speră și care privesc acest eveniment cu prețuire, cu respect și în semn de recunoștință pentru rezultatele sportive foarte bune. Le mulțumesc colegilor mei care mi-au susținut propunerea în ceea ce privește premierea sportivilor vâlceni într-o Gală a Sportului. Tuturor sportivilor le urăm multă sănătate și un An Nou plin de realizări!”, a declarat Constatin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

De asemenea, încununarea muncii sportivilor noștri speciali și a antrenorilor, Paul Dinu și Andreea Bila prin rezultatele obținute, au făcut posibilă premierea copiilor cu sindrom Down care participat la Campionatele Naționale de para-karate, obtinand locurile 2 și 3. Anul trecut trei au obținut și locul 1 la Naționale, participând ulterior in numele României la Campionatele Mondiale de la Madrid!

“Gala Sportului Vâlcean, ediția 2019, organizată de Primăria Râmnicu Vâlcea în colaborare cu Consiliul Județean! Felicitări foștilor mari sportivi ai Vâlcii, dar și actualilor sportivi, indiferent de ramura in care activează! Ne mândrim cu voi ! Mult succes pe mai departe”, a declarat viceprimarul Eusebiu Vețeleanu.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.