Meta
Realitatea Vâlceană

Manifestări la River Plaza Mall de Ziua Poliţiei

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită în data de 25 martie, Inspectoratul  de Politie Judeţean Valcea si River Plaza Mall au prezentat vâlcenilor o serie de manifestări menite să marcheze importanţa acestei zile.

Activităţile s-au desfăşurat în data de 25 martie 2014, în intervalul orar 12.00 – 17.00, în parcarea River Plaza Mall, unde a fost organizată o expoziţie inedită cu stand-uri de prezentare a tehnicii şi materialelor din dotarea Serviciului de Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Biroului de Ordine Publică – Poliţia de Proximitate, Serviciului Rutier, Serviciului Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă – Camera de Corpuri Delicte, Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, Corpului Naţional al Poliţiştilor – Biroul Teritorial Vâlcea. De asemenea, a fost amplasat un punct de documentare – informare, unde poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii rutieri au distribuit materiale informativ – preventive.

Cei prezenţi s-au putut delecta cu intervenţiile cu rol demonstrativ ale luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Vâlcea.

„Suntem încântaţi că am găzduit pentru al doilea an consecutiv acest eveniment şi că am  putut oferi vizitatorilor noştri şi locuitorilor din Râmnicu Vâlcea posibilitatea de a participa la un program special pregătit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea. Activităţile şi demonstraţiile tematice pregatite pentru a sarbatori 192 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române au atras şi au încântat publicul vâlcean”,  a declarat Marius Mateescu, manager River Plaza Mall.

Aniversarea celor 192 de ani de poliţie modernă în România ne-a oferit prilejul nouă, poliţiştilor vâlceni, garanţi ai siguranţei şi liniştii cetăţeanului, de a fi prezenţi alaturi de membri  comunităţii asigurându-i şi cu acest prilej de devotamentul şi buna noastră credinţă în  îndeplinirea misiunilor ce ne sunt încredinţate.” a declarat şeful IPJ, Florian Marin. (A.T.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.