Meta
Realitatea Vâlceană

Meci din Liga Campionilor: SCM Râmnicu Vâlcea – Odense, urmărit pe un ecran uriaș la Arenele „Traian”

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Odense Handbold (Danemarca), din cadrul Ligii Campionilor, programat sâmbătă, 19 septembrie, la Râmnicu Vâlcea, va putea fi urmărit de la Arenele „Traian”, unde va fi amplasat un ecran de mari dimensiuni.

Accesul se va face cu respectarea normelor de combatere a coronavirus.

SCM, surpriză pentru susținătorii echipei vâlcene de handbal
“Având în vedere faptul că partida din etapa a II-a a Grupei B din Liga Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea – Odense Handbold, programat sâmbătă, 19 septembrie (ora 17.00), se va disputa fără spectatori, ne-am propus să venim în întâmpinarea susținătorilor echipei noastre.

•In incinta Arenelor Traian va fi amplasat un ecran uriaș, pe care fanii SCM-ului vor putea viziona în direct jocul din Sala Sporturilor Traian. Accesul este gratuit, cu respectarea normelor legale în vigoare.

• Sonorizarea din Arenele Traian va fi transmisă în timp real la difuzoarele Salii Sporturilor Traian, în timpul meciului!
Astfel, vă invităm sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00, la Arenele Traian, pentru a susține echipa noastră în jocul din Liga Campionilor, cu Odense.

•ACCESUL in cadrul Arenelor Traian se va face DOAR pe poarta principala a Directiei Economico Financiare Ramnicu Valcea, asa cum este prezentat in schema de mai jos.

•ACCESUL in zona perimetrului Salii Sporturilor TRAIAN va fi restrictionat pietonilor. Aceste masuri fac parte din planul de organizare al partidei programate.

COMUNICAT DE PRESĂ
“Vă aducem la cunoștință faptul că in urma analizelor regulate efectuate sportivelor si staffului tehnic au fost depistati POZITIV Sars-Cov-2 Kristina Liscevic, Mireya Gonzalez Alvarez dar si antrenorul secund Goran Kurtes. Mentionam faptul ca sportivele depistate pozitiv au repetat astazi testul, la o unitate de recoltari diferita, acreditata. In cursul zilei de maine vom primi rezultatele acestora.
Exceptand cele trei persoane depistate pozitiv, intreg lotul de sportive si staff au rezultate NEGATIVE, astfel antrenamentul din aceasta seara s-a desfasurat in conditii normale.
Jucatoarele testate pozitiv au o stare buna de sanatate, dar indiferent de rezultatul celui de al II-lea test ele nu vor juca in meciul de sambata cu Odense Handbold”, a transmis conducerea SCM Rm. Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.