Meta
Realitatea Vâlceană

Meciul anului în handbal: SCM Rm. Vâlcea-CSM Bucureşti! Biletele au fost epuizate! Partida, transmisă live pe un ecran imens în Scuarul Mircea cel Bătrân!

Meciul SCM Rm. Vâlcea-CSM Bucureşti, programat miercuri, 13 martie 2019, de la ora 21:00 (în direct pe TVR1), reprezintă cel mai așteptat eveniment în handbalul românesc! În urma acestui joc vom afla, foarte probabil, şi viitoarea campioană a Ligii Naţionale. Interesul jocului este pe măsura evenimentului. Toate cele 2.200 de bilete au fost deja epuizate!
Sport Club Municipal va amplasa în Scuarul ”Mircea cel Bătrân” un ecran mare care va transmite live partida de handbal
Datorită interesului imens stârnit de disputarea derby-ului campionatului SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti în data de 13 martie, de la ora 21.00 şi ca urmare a faptului că Sala Sporturilor ”Traian” nu are capacitatea necesară pentru a satisface integral cererea mare de bilete pentru vizionarea acest meci, clubul Sport Club Municipal va amplasa în Scuarul ”Mircea cel Bătrân” din centrul municipiului un ecran mare, cu dimensiunea de 7×4 metri, care va transmite live partida prin amabilitatea şi cu acceptul TVR. Suporterii care nu vor putea viziona meciul în Sala Sporturilor au posibilitatea să susţină handbalistele noastre la Kilometru ”0” al oraşului şi sperăm ca la sfârşitul jocului să ne bucurăm cu toţii de un succes deosebit al echipei SCM Râmnicu Vâlcea!

Așa cum v-am mai informat, marea supriză în handbalul românesc s-a produs în momentul când i-a „suflat” Supercupa României chiar în debutul sezonului, atunci când Vâlcea a învins-o pe CSM Bucureşti şi în campionat, în partida tur din Sala Polivalentă, cu 22-19!
Susținută puternic de Primăria Râmnicului, de Consiliul Județean și de alți sponsori, echipa vâlceană de handbal, antrenată de Florentin Pera, a mers din victorie în victorie, astfel că este pe locul I, la un pas de a produce cea mai mare surpriză din Liga Naţională!
Vâlcea are şansa de a redeveni campioană a României mai repede decât ar fi sperat, după cinci ani de la dispariţia echipei Oltchim! Așadar, așteptăm cu sufletul la gură disputarea, dar și rezultatul acestui meci!
Anemona TĂNASE

1 Comment for “Meciul anului în handbal: SCM Rm. Vâlcea-CSM Bucureşti! Biletele au fost epuizate! Partida, transmisă live pe un ecran imens în Scuarul Mircea cel Bătrân!”

  1. eol

    Baia Mare este alaturi de voi! Jucati cu CALM si castigati!
    Hai Valcea!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.