Meta
Realitatea Vâlceană

Medic de la Serviciul de Ambulanță Vâlcea, decedat din cauza COVID-19

Iulia Dumitrescu, medic la Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea, a fost răpusă Coronavirus, la doar 44 de ani.

Iulia Dumitrescu avea 44 de ani și era mamă a doi copii. A absolvit facultatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara.
Doctorița Iulia Dumitrescu și-a dat ultima suflare pe secția ATI a Spitalului Județean Vâlcea. Inițial, ea fusese internată la Boli Infecțioase, dar starea ei s-a agravat, astfel că a fost transferată la Terapie Intensivă, iar miercuri dimineață, 25 noiembrie 2020,
Din informațiile primite, aceasta suferea și de diabet.
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

*
“Un OM deosebit, un medic care își iubea profesia”, conform declarațiilor colegilor de serviciu ai dr. Iulia Dumitrescu.
*
“Pios omagiu !Cu adâncă tristețe în aceasta fatidică zi ne despărțim de cea care a fost D-na Dr Dumitrescu Iulia ,o colega minunata ,o mama a 2 copii etalon o soție iubitoare si un medic dedicat nobilei profesii …Ai lăsat în sufletele noastre o incomensurabilă durere ,fără margini…greu de suportat …acest nemernic virus ni te-a furat din mijlocul nostru… Nu te vom uita niciodată draga noastră doctirita ,ai salvat sute de vieti si tie nu ti-a mai putut salva nimeni viata …Te-ai stins cu gândul la noi …te vom patra veșnic în amintirea noastră si nu te vom da uitării niciodată, îngerul nostru iubit!Dumnezeu sa te așeze în lumea celor drepți și să mângâie sufletele celor rămași……”, a fost mesajul Ramonei Drăgan.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.