Meta
Realitatea Vâlceană

Miercuri, 4 mai: În doar patru ore, peste 600 sancțiuni contravenționale pentru șoferi, bicicliști și pietoni!

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA RUTIERĂ, ÎN JUDEȚUL VÂLCEA

La data de 04 mai a.c., sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii vâlceni împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Sibiu, Gorj, Dolj, Argeș,Olt, Hunedoara și Birourilor de Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva și București – Râmnicu Vâlcea a fost desfășurată o acțiune pentru reducere a numărului și consecințelor accidentelor rutiere grave, precum și constatarea și sancționarea abaterilor care pun în pericol siguranța traficului rutier.
Acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 16:00-20.00, iar în urma activităților desfășurate au fost descoperite nereguli, fiind aplicate 629 sancțiuni contravenționale, din care 146 au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit viteza legală, 93 aplicate bicicliștilor și 35 pietonilor care nu au respectat normele rutiere în vigoare,valoarea sancțiunilor fiind de peste 360.000 lei.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 43 de permise de conducere, dintre care 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 11 pentru depășiri neregulamentare, 26 pentru viteză și 3 pentru alte abateri.
De asemenea, au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare pentruc onducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unorobligații legale. Polițiștii au constatat și 2 infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Pe perioada desfăşurării acţiunii nu a fost înregistrat niciun accident rutier soldat cu victime.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.