Meta
Realitatea Vâlceană

MINOR rănit în ACCIDENT RUTIER, la CĂLIMĂNEȘTI

EVENIMENT RUTIER ÎN LOCALITATEA CĂLIMĂNEȘTI

*La data de 31 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 7 km 199 + 400 m, ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane.*

Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de un bărbat, de 39 ani, din localitate și un alt autoturism, condus de un bărbat, de 42 ani, din localitatea Tunari, județul Ilfov.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, de 11 ani, din localitatea Călimănești, acesta fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotes, rezultatle indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru ambele cazuri.

Polițiștii efectuează cercetări in vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatamare corporală din culpă.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.