Meta
Realitatea Vâlceană

MINORA DISPĂRUTĂ din Rm Vâlcea, IDENTIFICATĂ la Alba-Iulia, de POLIȚIȘTI!

În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea s-a reușit identificarea numitei MICLESCU MARIA, pe raza municipiului Alba-Iulia, din județul Alba.

Susnumita a declarat că a plecat voluntar de la domiciliul ei, la domiciliul prietenului ei din comuna Roșia Montană, din județul Alba.

Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba și jandarmilor din cadrul I.J.J. Alba.

Știre inițială:
AȚI VĂZUT-O?
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări în cazul dispariției de la domiciliu a unei fete de 13 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
La data de 08 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 06 august a.c., numita MICLESCU MARIA a plecat de la locuința bunicilor ei si nu a mai revenit.
Fata are înălțimea de 1.59 m, greutate 40-45 kg, ten măsliniu, ochi căprui, păr lung, negru, iar în zona cefei are o pată din naștere, de culoare maro închis.
În momentul plecării de la domiciliu, fata era îmbrăcată cu pantaloni albaștri de blugi și un tricou negru.
Minora nu este la prima plecare de la domiciliu.
Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea !

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.