Meta
Realitatea Vâlceană

Minore dispărute de acasă, depistate în scurt timp de poliţiştii vâlceni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au efectuat investigații pentru depistarea a două minore de 14, respectiv 15 ani, dispărute de la domiciliu din data de 12 ianuarie a.c. Fetele au fost găsite și redate familiilor.

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat verificări, în cazul dispariției a două minore, reușind în scurt timp de la sesizare, depistarea fetelor, plecate de acasă din data de 12 ianuarie a.c.
În fapt, miercuri, 17 ianuarie, familia uneia dintre fete, a sesizat poliția cu privire la faptul că, cele două minore, de 14, respectiv 15 ani, din orașul Băile Govora și municipiul Râmnicu Vâlcea, au plecat de acasă în data de 12 ianuarie a.c. și nu s-au mai întors. Cele două fete sunt prietene și ar fi hotărât împreună să fugă de acasă.
Polițiștii au demarat imediat verificările, reușind depistarea acestora, în seara aceleiași zile, la locuința unei cunoștințe din Râmnicu Vâlcea. Fetele au fost preluate de polițiști și redate familiilor.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.