Meta
Realitatea Vâlceană

MTS și CJ colaborează pentru modernizarea bazelor sportive și pentru tineret din Vâlcea

Vineri, 8 februarie 2019, ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Discuția dintre cei doi, care a avut loc la sediul MTS, s-a concentrat pe situația sportului, dar și a bazelor sportive și pentru tineret din județul Vâlcea.

Ministerul Tineretului și Sportului este unul dintre ministerele cele mai avansate în ceea ce privește procesul de descentralizare și firește că unul dintre subiectele discutate a fost și viitoarea trecere a taberelor din patrimoniul MTS în cel al CJ Vâlcea.
Cel mai probabil, Consiliul Județean Vâlcea va prelua trei tabere, dar și hotelul de lângă Inspectoratul Școlar, acestea având nevoie de investiții și modernizare.
Bogdan Matei și Constantin Rădulescu au discutat și despre diverse proiecte pentru dezvoltarea sportului de masă, care să fie practicat de o parte din ce în ce mai mare a populației și despre necesitatea ca bazele sportive să fie cât mai accesibile celor care vor să facă mișcare.
În perioada următoare, președintele CJ Vâlcea se va deplasa în teritoriu pentru a vedea situația bazelor și imobilelor care vor fi preluate de la MTS, pentru a putea face astfel și o evaluare optimă a investițiilor care vor fi necesare.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.