Meta
Realitatea Vâlceană

News alert: 15 PERCHEZIŢII la PERSOANE BĂNUITE de EVAZIUNE FISCALĂ și SPĂLARE DE BANI în domeniul SILVIC!

• În această dimineaţă, polițiștii din Vâlcea au descins la persoane bănuite de infracţiuni de spălare de bani și evaziune fiscală.

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Poliției orașului Băile Olănești și posturilor de poliție arondate, efectuează 15 percheziții, în județul Vâlcea și în București, la domiciliile și sediile unor societăți comerciale care desfășoară activități în domeniul comerțului cu material lemnos.

Se efectuează 13 percheziții în județul Vâlcea și 2 percheziții în București, în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, iar activitățile vizează identificarea și ridicarea de documente contabile.

Prejudiciul este estimat la 4.500.000 de lei.

În activităţi au fost angrenaţi şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.