Meta
Realitatea Vâlceană

O șoferiță A LOVIT un PIETON și A PLECAT de la LOCUL ACCIDENTULUI!

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești și Postului de Poliție Păușești-Măglași au identificat și depistat o femeie de 62 de ani, bănuită de producerea unui eveniment rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat.

La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați verbal de un bărbat de 82 de ani, din comuna Păușești-Măglași, cu privire la faptul că acesta a fost victima unui eveniment rutier.

În fapt, la data de 02 noiembrie a.c., în timp ce se deplasa în calitate de pieton a fost lovit de partea din spate a unui autoturism, al cărui conducător efectua manevra de mers înapoi, ulterior autoturismul și-a continuat deplasarea.

Bătrânul a fost transportat la o unitate spitalicească în vedere efectuării de investigații medicale, nefiind necesară internarea acestuia.
În urma verificărilor efectuate de polițiști aceștia au identificat autoturismul cât și conducătorul acestuia, respectiv o femeie de 62 de ani, din orașul Călimănești.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.