Meta
Realitatea Vâlceană

Oaspeți de rang înalt în Râmnic, la celebrarea Zilei Imnului Național al României

Râmnicul Imnului Național


Cu această ocazie reprezentanții municipalității, primarul Mircia Gutău, viceprimarul Andrei Gheorghiu, cât și administratorul public Eusebiu Vețeleanu, au prezentat linia de deschidere a municipiului către oportunitățile de colaborare externă din toate domeniile de activitate.

În contextul sărbătoririi a 174 de ani de la prima intonare a imnului “Deșteaptă-te, române!”, în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, Excelența Sa Doamna Raja Jhinaoui Ep Ben Ali, Ambasador al Republicii Tunisia în România, Excelența Sa Doamna Deborah L. Ojeda Valedon, Ambasador al Republicii Cuba în România, cât și înalți reprezentanți ai autorităților locale din Agios Nikolaos-Grecia, Krusevac-Serbia și Sectorul Ciocana(Chișinău)-Republica Moldova, ne-au vizitat în calitate de oaspeți de onoare.

Evenimentul a fost un real prilej de schimb privind posibilitățile de consolidare a cooperării descentralizate în domeniul socio-economic, cultural și de mediu, dar și de deschiderea de noi Acorduri de înfrățire și consolidare a celor existente.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.