Meta
Realitatea Vâlceană

Parcare etajată ultramodernă, în fața Casei Tineretului din OstroveniInvestiție finalizată în timp record: două luni și jumătate!
Miercuri, 18 noiembrie 2020, la ora 12.00, a avut loc inaugurarea parcării etajate din fața Casei Tineretului, zona Ostroveni.

122 locuri de parcare, grupuri sanitare și monitorizare video

Primarul Mircia Gutău, alături de echipa din aparatul administrativ și constructor, a participat la inaugurarea parcării -cea mai nouă facilitate de acest fel din municipiu care are o suprafață de aproape 3000 mp desfășurată pe două niveluri, punând la dispoziția proprietarilor de autoturisme 122 de locuri de parcare, dintre care 5 pentru persoane cu dizabilități, amenajate în vecinătatea intrării.

Accesul în parcare este gratuit.
Structura are în componență grupuri sanitare, un oficiu pentru întreținere și o cameră de mentenanță și monitorizare video.

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a anunțat că Municipalitatea intenționează amenajarea unor astfel de parcări etajate și în alte zone aglomerate din cartierul Ostroveni (în spate la Hermes se face un studiu de fezabilitate pentru parcare supraetajată din metal pe 4-5 nivele, în spate la Blocul S2 și în spatele Blocului C9).
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.