Meta
Realitatea Vâlceană

PARTENERIAT ÎNTRE PATRONATE ŞI CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA

Vineri, 15 martie a.c., preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a avut o întâlnire cu preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, Ioan Lucian, prezent la Râmnicu Vâlcea pentru semnarea Acordului de parteneriat între organizaţiile patronale şi corpurile profesionale din judeţul Vâlcea, eveniment organizat în Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Vâlcea, cu începere de la ora 14.00.
Principalul subiect abordat în cadrul acestei întâlniri a vizat promovarea parteneriatelor dintre reprezentanţii mediului de afaceri şi principalele instituţii judeţene, cu scopul de a eficientiza activităţile serviciilor publice de la nivelul judeţului.

„Întrevederea cu dl Ioan Lucian, preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, mi-a făcut o reală plăcere, deoarece am găsit în domnia sa un bun şi avizat interlocutor pentru o discuţie despre dinamizarea mişcării patronale din judeţul Vâlcea şi despre un viitor parteneriat între organizaţia pe care o reprezintă şi Consiliul Judeţean Vâlcea.
De altfel, am şi stabilit o viitoare întâlnire, în data de 4 aprilie, în cadrul căreia, reprezentanţi ai Uniunii Naţionale a Patronatului Român şi specialişti ai Consiliului Judeţean Vâlcea vor căuta soluţii pentru finanţarea unor proiecte în domenii deosebit de importante pentru noi – protecţia mediului şi turismul. Sunt optimist în ceea ce priveşte un viitor parteneriat al Consiliului Judeţean Vâlcea cu Uniunea Naţională a Patronatului Român şi am încredere în domnul preşedinte Ioan Lucian că va susţine demersurile noastre comune de atragere de fonduri pentru dezvoltarea judeţului Vâlcea”. Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.