Meta
Realitatea Vâlceană

Patru agenți de securitate, sancționați de polițiștii vâlceni

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici.

Între orele 00.00-06.00, polițiștii din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate au desfășurat activități pe linia Legii 333/2003 rep. și H.G. 301/2012, pentru verificarea modului de executare a serviciului de către personalul de pază, fiind verificate 31 de unități asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate de pază.

Acțiunea a avut ca scop verificarea modului de asigurare contra efracției a unităților, a respectării prevederilor planului de pază, a modului de executarea a serviciului de către agenții de securitate, cunoașterea sarcinilor de serviciu din consemnul particular și a modului de intervenție în cazul unui incident în obiectivul păzit.

Cu această ocazie au fost depistați 4 agenți de securitate care executau serviciul în mod necorespunzător, fiind luată măsura sancționării contravenționale a acestora, conform LG. 333/2003 rep.

Toți agenții de securitate verficați au fost reinstruiți cu privirea la modul de executare a serviciului de pază și modul de intervenție și sesizare în cazul unui eveniment în obiectivul păzit.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.