Meta
Realitatea Vâlceană

Patru bărbați din Dăești, cu 600 kg pește fără acte de proveniență, depistați de polițiști

PEȘTE FĂRĂ DOCUMENTE LEGALE, INDISPONIBILIZAT!

​Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice și Poliției Orașului Brezoi au depistat două transporturi ilegale de pește.

La data de 04 decembrie a.c., polițiștii au oprit pentru control pe raza orașului Brezoi, două autoturisme, fiind identificați 4 bărbați din comuna Dăești.

În urma controlului efectuat autovehiculelor polițiștii au descoperit 10 plase din fir textil, cu o lungime de 900 de m, o barcă pneumatică și peste 600 kg de pește, pentru care aceștia nu dețineau documente legale de proveniență și transport, pește care ar fi fost pescuit ilegal din râul Olt.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Brezoi, în cauză fiind întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii a 11 infracțiuni prevăzute de O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura. De asemenea a fost dispusă confiscarea întregii cantități de pește, precum și ridicare în vederea confiscării a plaselor de pescuit, bărcii pneumatice și a celor două autoturisme.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.